Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saçmalık - antep halbuki içerde rövanş için güzel maç oludu...yenildiğimizin üstüne çıkacağız direk saçmasapan

uygulamayı anlıyorum hani dinlensin 5 takımda gitsin avrupa kupalarına diye yaptılarda - bizimkiler oynamal isteyebilirdi .
Yaptıkları şeyin anlaşılabilir bir tarafı yok dinlenip gitsin ne yav? 72 saat zaten bilimsel olrak yeterli bir süre ondan sonra zirlayıp dursunlar ama biz 3 gunde bir mac yapamıyoruz ühühühü , acıyın vs diye yillardır olduğu gibi.

Renkdaslar bu sevgili diye cümleye baslayinca cevap veremiyorum kendimi mektup yazar gibi hissediyorum bu kadar nazik olmasak 😁

1724598030932.webp
1724598044465.webp

gibi nöbet

De Cuyper, Jakobs ve Jhon Arias 3’ü de takımlarının oynadığı son maçlarda takımı adına istatistiksel olarak en iyilerdendiler.

Sara' yı hocanın istediği ve Torreira ile birlikte merkez ikilide oynatmayı planladığı daha ne kadar açık olabilir yahu? Bunun aksini düşünmek için hiçbir sebep göremiyorum; bildiğin bir şey varsa söyle de aydınlanalım.

Yönetimde transfer işlerine bakan adamlar çapsız olabilir de zannettiğin gibi hocanın isteğinin hilafına niye böyle bir saçmalık yapsınlar?
Sadece şunu düşün elinde Oliviera gibi hücum oynayan 8 numara varken sadece hücum düşünen Sarayı transfer etmek bence akla mantığa sığmıyor.oZaman Olivierayi kazan hemde essek yüküyle para verirken.Simdi diyeceksinki Sara ile oliviera ne alaka bence bizim mantıkta hiçbir farkı yok.Okan hocamda ne farki olabilirki.Peki Okan hocamin mertensin veliahtı olarak aldirmadigi ne malum.Yaa Mustafa bize Melo lazım
Daha nasıl anlatabilirim.Sara sence Melo mu,Ndiayemi?

Sadece şunu düşün elinde Oliviera gibi hücum oynayan 8 numara varken sadece hücum düşünen Sarayı transfer etmek bence akla mantığa sığmıyor.oZaman Olivierayi kazan hemde essek yüküyle para verirken.Simdi diyeceksinki Sara ile oliviera ne alaka bence bizim mantıkta hiçbir farkı yok.Okan hocamda ne farki olabilirki.Peki Okan hocamin mertensin veliahtı olarak aldirmadigi ne malum.Yaa Mustafa bize Melo lazım
Daha nasıl anlatabilirim.Sara sence Melo mu,Ndiayemi?
İşin mantık tarafına bakarsak yapılması gereken belliydi, tekerleği yeniden icat etmeye gerek yoktu ki doğrudan buna dair açtığım başlıkta hocayı fazlaca eleştirdim. Mertens' in veliahtı olarak, bu maliyetle aldırmış olması daha da mantıksız; zira transfer sezonuna girerken merkezdeki ihtiyaç çok daha öncelikliydi. ''Bu sezon merkezde idare etsin de seneye Mertens' in yerini alsın'' düşüncesi senin aklına yatıyor mu cidden? Ki böyle düşünmüş olsa, Mertens' i çıkardığında bir kere de olsa Batshuayi yerine Sara' yı o mevkiye çekerdi; aklından bile geçirmemiştir.

Geçen yaz Ndombele transfer edildiğinde, bir futbol aklının bunu düşünmemesi gerektiğinden ve son anda Vecino denemesi yapılmasından hareketle, hocanın tercihi değildir diye düşünüp Erden Timur' un açık-örtülü inisiyatif kullanmış olabileceğinden bahsetmiştim. Bu sözümü geri aldım, yanılmışım; bugün Sara' yı regista rolü için aldırmış olan TD dün de Ndombele' yi aldırmış olabilir pekala. Bize göre yanlış olan, hocanın istikrarlı ve inatçı bir tercihi gibi görünüyor özetle...

Yaptıkları şeyin anlaşılabilir bir tarafı yok dinlenip gitsin ne yav? 72 saat zaten bilimsel olrak yeterli bir süre ondan sonra zirlayıp dursunlar ama biz 3 gunde bir mac yapamıyoruz ühühühü , acıyın vs diye yillardır olduğu gibi.
maksat herkes playoffu geçsin dye ya işte - grup maçları zamanı yapmazlar muhtemelen (yapmamalılarda)

sezon başı oynamak daha önemliydi tüm maçları bana göre.

bide cünkü ali koç ağlıyor zırlıyor itiraz edince "bizde eretelenmedi fenere ne ayrıcalık" denince. Onunda zemini oluşmuş oldu.

İşin mantık tarafına bakarsak yapılması gereken belliydi, tekerleği yeniden icat etmeye gerek yoktu ki doğrudan buna dair açtığım başlıkta hocayı fazlaca eleştirdim. Mertens' in veliahtı olarak, bu maliyetle aldırmış olması daha da mantıksız; zira transfer sezonuna girerken merkezdeki ihtiyaç çok daha öncelikliydi. ''Bu sezon merkezde idare etsin de seneye Mertens' in yerini alsın'' düşüncesi senin aklına yatıyor mu cidden? Ki böyle düşünmüş olsa, Mertens' i çıkardığında bir kere de olsa Batshuayi yerine Sara' yı o mevkiye çekerdi; aklından bile geçirmemiştir.

Geçen yaz Ndombele transfer edildiğinde, bir futbol aklının bunu düşünmemesi gerektiğinden ve son anda Vecino denemesi yapılmasından hareketle, hocanın tercihi değildir diye düşünüp Erden Timur' un açık-örtülü inisiyatif kullanmış olabileceğinden bahsetmiştim. Bu sözümü geri aldım, yanılmışım; bugün Sara' yı regista rolü için aldırmış olan TD dün de Ndombele' yi aldırmış olabilir pekala. Bize göre yanlış olan, hocanın istikrarlı ve inatçı bir tercihi gibi görünüyor özetle...
Ozaman sonuçlarına hepbirlikte katlanacagiz.Perdeeee.

Amkarbatı 11e koymuslar. Fener almadan yerinde kalsa güzel olacak.

Köhnün ilk a.gücü maçı performansını hatırlayan var mı

Solbekimizi bulduk demiştik baya iyiydi

Ne oldu da bu adam bomboşken kafa topunu rakibe atan,kanadını otoban yaptıran,top süremeyen,her şutta topu stadın dışına diken,arkasını madene çevirten,tüm rakiplerin ordan gelmek için plan yaptığı ve bunların sonucunda da nefret ettiğimiz noktaya geldi

Nasıl

Köhnün ilk a.gücü maçı performansını hatırlayan var mı

Solbekimizi bulduk demiştik baya iyiydi

Ne oldu da bu adam bomboşken kafa topunu rakibe atan,kanadını otoban yaptıran,top süremeyen,her şutta topu stadın dışına diken,arkasını madene çevirten,tüm rakiplerin ordan gelmek için plan yaptığı ve bunların sonucunda da nefret ettiğimiz noktaya geldi

Nasıl
Sıfıra inip asist falan yapıyordu sürekli

Zaten geldiğinden bu yana daha iyi noktaya gelen adam yok son iki küsür senede

Herkesi geriye götürüyor sayın Okan Buruk

Bu be yav amatörde 100k 200k falan diyorlar. Aylık fazla değil mi amatör icin

Yorumlarda yıllık demişler ama yıllık için 100-200 de az kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt