Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa olmasa bizim neslin çoğu Galatasaraylı olmazdı, Avrupa’da kendini gösteremeyen Galatasaray her zaman eksiktir. Domestik başarılarla övünecek olsak adımız Fener olurdu, bundan acilen sıyrılmamız lazım, koyim ligdeki galibiyet serisine.
Tarihin en kötü sezonunda bile, marsilya, lyon moskova falan tokatlıyorduk.

2 sene şampiyon olmasına rağmen bu kadar eleştirilen biri oldu mu tr de dünya da pek hatırlamıyorum

Niye eleştiriliyorumu düşünse sorunları çözecek ama kolaya kaçıp kibre döndü
Şahsi fikrim istersen 10 yıl ol şampiyon, ama işin ucunda kupa olan bir maçta şikecilerden veya jk dan 5 yersen sen değil okan hocam feriştahın olsa sorgulanır, Koskoca Fatih hoca istifasını verdi 4-6 yediğinde, benim geçmişim şöyle böyle dedi mi. Yürek olacak yürek mangal gibi yürek olcak bizim hocamızda.

Fark yiyince istifa etmek doğru bir şey değil önüne bakıp sonra kupa almak doğrusu . Kişiyi de yüreksiz yapmaz

Bu yönetim okanı yolladığında düşük profilli bir portekizli hoca ile anlaşmak zorunda kalır

bunlar yüksek profilli yabancı td getiremez

gittikleri yabancı td, ibramın yüzüne baktığı an hayır der zaten öylesine giderler :)

dursunun anaplanı ft olur
ftde okandan sonra gelmez ft çakaldır
düşük profilli tdden sonra gelir ligin sonuna doğru

okanın kovulacağı bugün net olarak belli oldu
adamın yeniliğe kapısı kapalı
şirazesi kaymış durumda

kendi düşen ağlamaz

ben şimdiden o düşük profilli ft kurbanı hoca kim olacak onu düşünüyorum?!

Okan hoca ,Maksamadımız türk olmayan takımları yenmek sözünü 200 milyonluk kadro yapip 20 kat guclu takimla anadolu takımlarını yenmek ve galibiyet serileri yapmak olarak görüyor herhal. Bu serilere bu kadar bel bağladına göre
Avrupa olmasa bizim neslin çoğu Galatasaraylı olmazdı, Avrupa’da kendini gösteremeyen Galatasaray her zaman eksiktir. Domestik başarılarla övünecek olsak adımız Fener olurdu, bundan acilen sıyrılmamız lazım, koyim ligdeki galibiyet serisine.

Bu yönetim okanı yolladığında düşük profilli bir portekizli hoca ile anlaşmak zorunda kalır

bunlar yüksek profilli yabancı td getiremez

gittikleri yabancı td, ibramın yüzüne baktığı an hayır der zaten öylesine giderler :)

dursunun anaplanı ft olur
ftde okandan sonra gelmez ft çakaldır
düşük profilli tdden sonra gelir ligin sonuna doğru

okanın kovulacağı bugün net olarak belli oldu
adamın yeniliğe kapısı kapalı
şirazesi kaymış durumda

kendi düşen ağlamaz

ben şimdiden o düşük profilli ft kurbanı hoca kim olacak onu düşünüyorum?!
O zaman dua edelim okan hoca toparlasın yoksa 2-3 sene heba olacak bomboş geçecek

Taglifico 29 Mac 1 Asistlik performansıyla göz doldurmuş geçen sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt