Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.544
- 20.853
- 2.233
Gidip sol bek ve stoper alırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hücumcu sol bek alınması şart oğlu şart bu mağlubiyeti anca böylesi rezalletle daha fazla rezil hale getirebiliriz.Gidip sol bek ve stoper alırlar.
Hücumcu sol bek alacağı kesin gibi, sonra devre arası onu da yollamaya çalışırGidip sol bek ve stoper alırlar.

Zagrebten kac yerdik acaba iki macta bence en az 6-1 falan biterdi total skor :d
Yapmaz onu 4-2-4 de bats icardi görmeye hazır ol. Onuda geçtim sara 8 numara ayrıca onde oynayamaz basimıza tasmi yagdıracanEğer hoca kalacaksa gönderilmiyorsa kendide istifa etmiyorsa 4-2-3-1'de Mertens ya da Batshuayi gibi 10 numara hamlelerini görmek dahi istemiyorum bu oyun yapısında ısrar ediyorsa çare belli Torreira-Berkan veya Torreira-Kaan yapıp önlerine Sara atarsın.

Knk biz 4-2-3-1 oynamıyoruz lutfen 2-7-1 oynuyoruzBi insanın hücum oyunları sadece önde presle kaparsan hızlı kaleye in veya savunmadan çıkarken baskı yersen kanatlara şişir üzerine mi olur yav
4-2-3-1de falan da değilim ben, sadece rakamlardan ibaret herşey, asıl önemli olan sahaya yayılım. Stoperlerle icardi arası 60 metrelerde hep. Oyunu daraltamıyoruz, bekleri ileri çıkarıp baskıda da torreirayı ileri yolluyoruz geride savunma işini sadece 2 stopere bırakıyoruz. Bugün ilk dakikalardan itibaren hep adamlarla 2ye 2, 3e 2 kaldık. Çoğu pozisyonda barış yetişmese ilk 20 dkda 2 tane net yerdik

Yanarım yanarım sarayı hiç edecek adam ona yanarım. Adam kaleye yaklaştığı an bariz tehlike ama ısrarla herifi sürekli 60metre ileri geri koşturuyoruzYapmaz onu 4-2-4 de bats icardi görmeye hazır ol. Onuda geçtim sara 8 numara ayrıca onde oynayamaz basimıza tasmi yagdıracan![]()
Olm ben sahada topçu olsam bi zamandan sonra sokarım böyle futbola der salarım. Makine mi bunlar sürekli hadi hurra pres, kapamadık koş geri 60 metre, sonra hadi hurra atağa bu ne yaIcardi geliyor açıyor oyunu pası attigi herif kimse artık farketmez. Geriye dönuyor nelsonda uzun vuruyor set cizimi vs hak getire rezillige gel ya :d
Knk City maçlarında kıçımın ustunde 90 dakika oturup izlerken. Bizim maçlar sağolsun sürekli öne geliyorum, ayaga kalkıyorum vs sürekli atak yer mi lan bi takım tabi küfürde var bolcaBizim maçları izlerken artık aşırı gerginlikten yoruluyorum. Oyunun hiçbir anını tutamayan bi takıma dönüştük. Ya sürekli kontratak yiyen bi tane daha takım var mı acaba dünyada
Pres yapma takıntılı hocan 4 tane adamı çakarsa ileriye. Ortasahaya da tek bir tane defansif karakterli adam koyarsa böyle olur. Sanırsın bir tek bu önde baskı yapıyor, bunun kralı klopp 4-3-3 oynattı yıllarca bu okan ortasahayı sürekli boş otoban gibi rakibe sunuyorBizim maçları izlerken artık aşırı gerginlikten yoruluyorum. Oyunun hiçbir anını tutamayan bi takıma dönüştük. Ya sürekli kontratak yiyen bi tane daha takım var mı acaba dünyada
Ya bi de savunması çok komik. Bu oyunu oynayacaksak açıklarına katlanmak zorundayız diyor. Biz sanki malız dünyadan bihaberiz, milletin oynadığı topu görüyoruz ya. Öyle kompakt biçimde önde basıyorlar ki gram nefes aldırmıyorlar. Beyimiz futbolu en iyi ben bilirim modunda takılıyor sürekliPres yapma takıntılı hocan 4 tane adamı çakarsa ileriye. Ortasahaya da tek bir tane defansif karakterli adam koyarsa böyle olur. Sanırsın bir tek bu önde baskı yapıyor, bunun kralı klopp 4-3-3 oynattı yıllarca bu okan ortasahayı sürekli boş otoban gibi rakibe sunuyor