Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zagrebten kac yerdik acaba iki macta bence en az 6-1 falan biterdi total skor :d

Eğer hoca kalacaksa gönderilmiyorsa kendide istifa etmiyorsa 4-2-3-1'de Mertens ya da Batshuayi gibi 10 numara hamlelerini görmek dahi istemiyorum bu oyun yapısında ısrar ediyorsa çare belli Torreira-Berkan veya Torreira-Kaan yapıp önlerine Sara atarsın.

Eğer hoca kalacaksa gönderilmiyorsa kendide istifa etmiyorsa 4-2-3-1'de Mertens ya da Batshuayi gibi 10 numara hamlelerini görmek dahi istemiyorum bu oyun yapısında ısrar ediyorsa çare belli Torreira-Berkan veya Torreira-Kaan yapıp önlerine Sara atarsın.
Yapmaz onu 4-2-4 de bats icardi görmeye hazır ol. Onuda geçtim sara 8 numara ayrıca onde oynayamaz basimıza tasmi yagdıracan :asd:

Bi insanın hücum oyunları sadece önde presle kaparsan hızlı kaleye in veya savunmadan çıkarken baskı yersen kanatlara şişir üzerine mi olur yav :)

4-2-3-1de falan da değilim ben, sadece rakamlardan ibaret herşey, asıl önemli olan sahaya yayılım. Stoperlerle icardi arası 60 metrelerde hep. Oyunu daraltamıyoruz, bekleri ileri çıkarıp baskıda da torreirayı ileri yolluyoruz geride savunma işini sadece 2 stopere bırakıyoruz. Bugün ilk dakikalardan itibaren hep adamlarla 2ye 2, 3e 2 kaldık. Çoğu pozisyonda barış yetişmese ilk 20 dkda 2 tane net yerdik

Maçta asıl can sıkıcı olay orta sahanın bomboş olması defanstaki her oyuncu topu alınca sürekli arkadaşlarına el kol hareketleri çekiyordu.

Eğer bu da yetmediyse 2 forvet yerine 3 forvet koyup 1 orta sahayla oynamalıyız hiçbir şey fark ettirmeyecektir.

Bi insanın hücum oyunları sadece önde presle kaparsan hızlı kaleye in veya savunmadan çıkarken baskı yersen kanatlara şişir üzerine mi olur yav :)

4-2-3-1de falan da değilim ben, sadece rakamlardan ibaret herşey, asıl önemli olan sahaya yayılım. Stoperlerle icardi arası 60 metrelerde hep. Oyunu daraltamıyoruz, bekleri ileri çıkarıp baskıda da torreirayı ileri yolluyoruz geride savunma işini sadece 2 stopere bırakıyoruz. Bugün ilk dakikalardan itibaren hep adamlarla 2ye 2, 3e 2 kaldık. Çoğu pozisyonda barış yetişmese ilk 20 dkda 2 tane net yerdik
Knk biz 4-2-3-1 oynamıyoruz lutfen 2-7-1 oynuyoruz :asd:

Sol bek ve kanat transferi şart oğlu şart. Ziyech veya zaha'dan çıkmamız lazım. Kerem mecbur kalacak artık. Orta saha da ise demirbay-berkan veya kaan'dan extra performans bekleyeceğiz artık.

Bizim maçları izlerken artık aşırı gerginlikten yoruluyorum. Oyunun hiçbir anını tutamayan bi takıma dönüştük. Ya sürekli kontratak yiyen bi tane daha takım var mı acaba dünyada

Icardi geliyor açıyor oyunu pası attigi herif kimse artık farketmez. Geriye dönuyor nelsonda uzun vuruyor set cizimi vs hak getire rezillige gel ya :d
Olm ben sahada topçu olsam bi zamandan sonra sokarım böyle futbola der salarım. Makine mi bunlar sürekli hadi hurra pres, kapamadık koş geri 60 metre, sonra hadi hurra atağa bu ne ya

Bizim maçları izlerken artık aşırı gerginlikten yoruluyorum. Oyunun hiçbir anını tutamayan bi takıma dönüştük. Ya sürekli kontratak yiyen bi tane daha takım var mı acaba dünyada
Knk City maçlarında kıçımın ustunde 90 dakika oturup izlerken. Bizim maçlar sağolsun sürekli öne geliyorum, ayaga kalkıyorum vs sürekli atak yer mi lan bi takım tabi küfürde var bolca

Pres yapma takıntılı hocan 4 tane adamı çakarsa ileriye. Ortasahaya da tek bir tane defansif karakterli adam koyarsa böyle olur. Sanırsın bir tek bu önde baskı yapıyor, bunun kralı klopp 4-3-3 oynattı yıllarca bu okan ortasahayı sürekli boş otoban gibi rakibe sunuyor

Pres yapma takıntılı hocan 4 tane adamı çakarsa ileriye. Ortasahaya da tek bir tane defansif karakterli adam koyarsa böyle olur. Sanırsın bir tek bu önde baskı yapıyor, bunun kralı klopp 4-3-3 oynattı yıllarca bu okan ortasahayı sürekli boş otoban gibi rakibe sunuyor
Ya bi de savunması çok komik. Bu oyunu oynayacaksak açıklarına katlanmak zorundayız diyor. Biz sanki malız dünyadan bihaberiz, milletin oynadığı topu görüyoruz ya. Öyle kompakt biçimde önde basıyorlar ki gram nefes aldırmıyorlar. Beyimiz futbolu en iyi ben bilirim modunda takılıyor sürekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt