Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bir kadromuz var. Bu takıma düzgün bir yabancı getirin ve önümüze bakalim. Kadro kötü olsa aman zaten önemli değil derdim ama bu kadroya yazık edilmesin

O Marsilya'da fazla bence durmaz reis yav :D Adamlar ilk Maç'ı 5-1 yendi 2. Maç'ta 2-2 berabere kaldılar diye tribünler ıslıklamaya başlamışlar :D Marsilya'da hoca olmak kolay 1 şey değil bence reis yav :D
Renktas, sen niye her cumlenin sonuna gulucuk koyuyorsun? Seni hayalimde hep sen sakrak, g.te parmak biri olarak hayal ediyorum. :)

Bunlar Okani kovarsi önce yabancilarin pesinden kosar, sonra ordan bir Kenan Kocak ceker.

Dün maç önü ahlatçı

-Transferi kapattık

Maç sonu ahlatçı

-Belirlenen 2 mevki için transferde son aşamadayız

Divanda size yalancısınız denince ali kıran başkesensiniz ama yalandan asla geri durmazsınız

Allahın çiğköftecileri bizi kendi vizyonsuzluğunuza ve düşük seviyenize indirgediniz

Defolup gideceksiniz ulan bu kulüpten

Adama bak ya bi insan göz göre göre nasıl böyle yalan söyleyebilir
Ben demeclerde transferi kapattik kismini hic gormedim. Paylasir misin o kismi?
Maca yogunlastik, transfer mac oncesi gundemimizde degil tarzi bir aciklama hatirliyorum Hatipoglu'ndan o kadar ki onu da transfer isini mac sonrasi tekrar gundemimize alacagiz olarak yorumlayabiliriz.

Herifler ortada sıçan oynamaktan sahada da öyle oynanıyor sanmaya başladılar, kimsenin ayağından top alamıyoruz

En kötü senaryo mevcut kadrodan ani flaş ayrılıklar olur bu yüzden listeyi geniş tutmalıyız yerlerini doldurabilmemiz için

Aynı kadro daha uyumlu iyiye gitmesi gerekirken oyun olarak geriye gitti ciddi bir motive olamama sıkıntısı yada başka bir şey var bunlar başta Okan hoca ve yönetime yazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt