Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas, sen niye her cumlenin sonuna gulucuk koyuyorsun? Seni hayalimde hep sen sakrak, g.te parmak biri olarak hayal ediyorum.O Marsilya'da fazla bence durmaz reis yavAdamlar ilk Maç'ı 5-1 yendi 2. Maç'ta 2-2 berabere kaldılar diye tribünler ıslıklamaya başlamışlar
Marsilya'da hoca olmak kolay 1 şey değil bence reis yav
![]()
Igor Tudor Graham Potter Mauricio PochettinoIsim de alirsak iyi olur. Kimler var mesela? Bilmedigimden soruyorum.
OkaaaaaaaaannnnnnnnArda Turan'ı teknik direktör olarak isteyen var. Neler görüyorum abi ya.
Ben demeclerde transferi kapattik kismini hic gormedim. Paylasir misin o kismi?Dün maç önü ahlatçı
-Transferi kapattık
Maç sonu ahlatçı
-Belirlenen 2 mevki için transferde son aşamadayız
Divanda size yalancısınız denince ali kıran başkesensiniz ama yalandan asla geri durmazsınız
Allahın çiğköftecileri bizi kendi vizyonsuzluğunuza ve düşük seviyenize indirgediniz
Defolup gideceksiniz ulan bu kulüpten
Adama bak ya bi insan göz göre göre nasıl böyle yalan söyleyebilir
Tudor;u salla, kicina tekme atarak gonderdigimiz kisiyi geri alacagimizi sanmiyorum. Digerlerinde cok para isteyecek adamlar var genelde. Okan hocadan cok para isterler gibi.Igor Tudor Graham Potter Mauricio Pochettino
Thomas Tuchel xavi Rudi Garcia Stefano Pioli Allegri terzic david moyes niko kovac falan daha da var
Herif bir kafa vurmuş ceza yayından bizde 15 sene oynasa onu düşünemezdi.Tete ilk 2 maç panalıları ümitlendirmiş
Kerizler uyanmadan birini daha çakın işte şunlara
Mesela köhn
İki takım da UEFA'da, erken oynama avantajı niye fenere geçti ki anlamadımDoğru söylüyor. Clde olsak hep önfe oynayacaktık mecburen. O avantajı da fbye verdik
Geçen sezon ilk biz niye biz oynamıyoruz diye ağlamışlardı. Bu sezon onları daha çok ilk oynatırlarİki takım da UEFA'da, erken oynama avantajı niye fenere geçti ki anlamadım
Benim benEn büyük okan düşmanı sen mi oldun şimdi