Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o yang boyslu sol bek haberi yalan bence

taraftar hocaya ve yönetime daha da sövsün diye biri sıkmıştır

1724933495485.webp

Bu Scout ekibinde kim varsa gitsin kardeşim yediğiniz her lokma haram sizin benim bir tl katkım varsa haram olsun . Böyle bir şey olamaz senede 1 oyuncu bile bulmayan başarılı olmayan ekip senelerce galatasaray üzerinden para kazanmaya devam ediyor. Hadjamı bizle oynamadan önce siz izlemediniz mi kardeşim adamı 3 ay önce belki 1 m ye alacaktık . Yada jelert bizle oynamadan önce izlemediniz mi adam şl de piyasa yaptı 10 m ye aldık yada sara 1 sene önce patlama yapmadan önce izlemediniz mi bu sene en önemli oyuncu oldu liginde öyle aldık . İnanılmaz bir sorun var orda asıl odaklanılması gereken yer scout ekibi neden para alıyor neden hala görevlerine devam ediyor. Bende her maçımızda karşı takımın oyuncularını izliyorum bu arkadaşların benden farkı ne . Karşı taraf osterwolde ,Ferdi kim min jea , elif elmas falan buluyor bjk alt yapısı zaten çalışıyor bizim scout ekibi ne işe yarıyor neden para alıyorlar ben anlamadım azıcık şerefi olan insan orda devam etmez bu kadar fiyaskodan sonra, bir tek elle tutulur Marcao örneği var bide hadi diyelim sacha boey , boey de scout ekibi ile alakası olmayan bir transfer diye biliyorum. Nelson falan bulunan oyuncu değil direk 11 için gidip alınan oyuncu 7 m para verilip ve adam 4 5 sene devamlı oynamış

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada linç yiyecegimi biliyorum ama söylemezsem içimde kalacak. Herkes zaha'nın maaşı cart curt diyor da kerem beyimiz ne yapıyor aylardır patır patır siciyor. Ama kerem az maaş alıyor demi bana ne kardeşim az maaş alıyor diye bu adam eleştirilemez mi asla Galatasaray oyuncusu değil. Hoca'da değişse sistem de değişse bu arkadaş bütün çarkı bozar. Tamamiyle kendine oynayan istatistik kasan halı saha topçusu.
Edit: keremsever arkadaşlar alıntılarsa tek cevabım deniz zorlu gibi tamam olacaktır.

Her gün ayri rezalet yaşaniyor.3.ligdeki takimlara bu kadar butce versen onlarda bunlar gibi karar alir.

Bu arada linç yiyecegimi biliyorum ama söylemezsem içimde kalacak. Herkes zaha'nın maaşı cart curt diyor da kerem beyimiz ne yapıyor aylardır patır patır siciyor. Ama kerem az maaş alıyor demi bana ne kardeşim az maaş alıyor diye bu adam eleştirilemez mi asla Galatasaray oyuncusu değil. Hoca'da değişse sistem de değişse bu arkadaş bütün çarkı bozar. Tamamiyle kendine oynayan istatistik kasan halı saha topçusu.
Kerem'in bi idam edilmediği kaldı yav nasıl eleştirilemez :asd:

bişeyi yapacaksanız tam yapın

Zaha
Halil
Kerem
Cicaldau
Yusuf demir
Dubois

Gönder abi bu adamları

Stoper sol bek 6 numara kanat al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt