- 1 Haziran 2015
- 27.570
- 19.152
- 2.148
o yang boyslu sol bek haberi yalan bence
taraftar hocaya ve yönetime daha da sövsün diye biri sıkmıştır
taraftar hocaya ve yönetime daha da sövsün diye biri sıkmıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yöneticimi? İlk mağlubiyette soyunma odasına girip taktik verdiğini şimdiden görür gibiyim.Hocami severiz ama artik yöneticilik sirasi geldi
Keske tdlikten emekli oldugunu aciklasa
Zaha, Sergio, Dubois ve Ziyech dörtlüsünden çıkmak lazım gönderebiliyorsak Köhn ü de gönderelimsadece zaha yetmez. bir kaç fazlalığı daha kesmemiz lazım yoksa bu takım maaş ödeyemez bu sene.
Sol bek değil 3'lü defansın sol stoperini istiyormuş zaten hoca şu anAlamazlar da hadi diyelim aldılar. Bunlar hermoso'yu iki bölgede oynuyor diye yuttururlar. İbram iki bölgeye oyuncu bakıyoruz deyince bunu demek istemiştir.![]()
Bu denyo hiç konuşmasın bir zahmet.
şimdi değilse ne zaman çek oradan 5 m euro maaşlı bi ramos, uelde 5 maç aldırsa parasını çıkarır
dursun dan daha çok yararı var Gs yeBu denyo hiç konuşmasın bir zahmet.
Kerem'in bi idam edilmediği kaldı yav nasıl eleştirilemezBu arada linç yiyecegimi biliyorum ama söylemezsem içimde kalacak. Herkes zaha'nın maaşı cart curt diyor da kerem beyimiz ne yapıyor aylardır patır patır siciyor. Ama kerem az maaş alıyor demi bana ne kardeşim az maaş alıyor diye bu adam eleştirilemez mi asla Galatasaray oyuncusu değil. Hoca'da değişse sistem de değişse bu arkadaş bütün çarkı bozar. Tamamiyle kendine oynayan istatistik kasan halı saha topçusu.

Yok be beyim trip atıyor. Kerem sicsa da keremseverler toz kondurmuyor. Young boys maçının en iyiysiymis. Hey Allahım yarabbimKerem'in bi idam edilmediği kaldı yav nasıl eleştirilemez![]()
+ Yönetim ve hoca gönderilecekler tam listebişeyi yapacaksanız tam yapın
Zaha
Halil
Kerem
Cicaldau
Yusuf demir
Dubois
Gönder abi bu adamları
Stoper sol bek 6 numara kanat al
Bunu kim dedi yaYok be beyim trip atıyor. Kerem sicsa da keremseverler toz kondurmuyor. Young boys maçının en iyiysiymis. Hey Allahım yarabbim