Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanat için Jeremy Sarmiento veya Damsgaard'ın kiralık+ opsiyonlu gündeme geleceğini düşünüyorum.

Hermos
Jakops
Rabiot
Otavio
+ kanat
Okan Buruk:
1725009094321.webp

Ben de diyorum 4-3-3 oynayalım en kötü ama hocanın tercihi bu, kafasında tek ön libero var. Torera başkalarının da işlerini yapmak için fazladan efor sarf ediyor. Sen bugün gidip Real'den City'den de ön libero getirsen Hoca ya Torera ya da yeni geleni oynatır, 2 defansif, mücadele edici düz oyuncu istemiyor. Gerekçe de ilerde eksik kalmak! Bunu diyen adam da Suat, Emre, Okan üçlüsü ile tarihimizin en iyi orta üçlüsünde oynamış biri... SAÇ mantığı Hoca istemiyor olsa bile ben yönetim olarak (futbol aklı burada önemli) ne olur ne olmaz, ben alayım bir Amrabat tarzı adam dursun Hoca, sen istersen oynatma derim.
İşte orda okan emre suat üçlüsünden Suat hep en geride rakibi karşılayan adamdı, okan ve emrede prese giderdi. Torera bu mantıkla oynamıyor hep ilerde, saha disiplinini kaybediyor ortasahayı boşaltıyor bu da geçişlerde sıkıntı yaratıyor. Torera-Sara yanına bir oyuncu daha koymayı akıl etmesi lazım eğer bu oyun mantığıyla oynayacaksa. İkisi prese gidince geride biri kalacak. Hayatını üçlü ortasaha oynamış bir adam nasıl üçlüden nefret ediyor anlamak zor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 m jakops gelirse 1 m ye mesela rabiot bile getirseler mutlu olamayacağım.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denilene göre Angelinho gibi şarta bağlı opsiyonla geliyormuş 1 kiralık+ 8 şarta bağlı satın alma maddesi+1 milyon bonus. 20 maç oynarsa opsiyonu geçerli oluyormuş haberler bu yönde.

Zahanın ne kadar maaşını ödedik? Böyle enayilik cumhuriyet tarihinde görülmedi

Denilene göre Angelinho gibi şarta bağlı opsiyonla geliyormuş 1 kiralık+ 8 şarta bağlı satın alma maddesi+1 milyon bonus. 20 maç oynarsa opsiyonu geçerli oluyormuş haberler bu yönde.
Kardeşim oynar 20 maç adam köhn kadar futbolcu yani oynatırlar 20 maç ama sorun şurada 10 m asla ve asla etmez geçen senenin n.forest forumlarına bi bakın bu adam ile adları geçmiş neler yazmışlar editlerin falan altına bi yorumlara bakın bu adam 3 m lik topcu 500 k da maaş alması gerekir en fazla. Osterwolde 6 m kardeşim sence bu adam 10 m olabilir mi yani akıl tutulması jokobu almak haaa eğer bizde bizim gibi enayilere yapıldığı gibi yunustaki zaniolodaki gibi kiralamak için boş bi opsiyon koyduyduysak o zaman başka

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt