Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hocayla kimseyi izlemek istemiceksin yakinda
Valla geriye gidiyor oyuncular. Takım kurgusu defolarini örtmek yerine defolarini daha da gözumuze sokuyor. Hoca taktik olarak değişimden yana olmadığını açıkça gösterdi hala daha neyin ısrarı bu anlamıyorum güzelce yollar ayrilmali.

Di Marzio : Roma, Suudi Arabistan'da Smalling için ileri görüşmeler devam ediyor. Giallorossi kesin bir anlaşma arıyor. Bu arada kulüp Hermoso ve Hummels için çalışmalarını sürdürüyor @SkySport

1725103550571.png

Dubois işi baya kötü yönetildi, Madem gönderilecekti çoktan gönderilmeliydi adamı maç kadrosuna alıp son gün göndermek falan baya tuhaf.

Adana yi gezdirmek istemişler adama hakaret resmen fesihin bile bir adabı vardir.Mac kadrosuna yaziyon maça çıkarmadan fesh ediyon.

Valla geriye gidiyor oyuncular. Takım kurgusu defolarini örtmek yerine defolarini daha da gözumuze sokuyor. Hoca taktik olarak değişimden yana olmadığını açıkça gösterdi hala daha neyin ısrarı bu anlamıyorum güzelce yollar ayrilmali.
Nelsonu kesip apo Metehan oynatacak diyorlar nekadar doğru bilemem.olmazda diyemiyorum

Rezalet

Madem feshedilecekti neden gitti adana’ya

Ben böyle bir amatörlük görmedim

3.lig takimlarinda olmayacak isler oluyor nasil bir yönetme sekli bu

Bu arada bizimkiler Hermosoyu kaptirirlarsa, yasli ve eski formundan uzak olan Sergio Ramosa yonelirse hic sasirmam. Ramos su an takimsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt