Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsonu kesip apo Metehan oynatacak diyorlar nekadar doğru bilemem.olmazda diyemiyorum
Bazı mevkilerin içi boş ama tüm sorun oyuncu profillerinde değil. Sanki a planı mukemmelmis de biz ona oyuncu uyduramiyoruz gibi davraniyo. Burası GS sonsuz bütçesi olan bir takım değiliz asla olmadık. Eldeki oyuncularla en doğru planı uygulayacaksin. Hangi sampiyonlugumuzda tüm mevkileri dolu mükemmel kadromuz vardı yaw. Sol bek eksik orta eksik hep bir mevki eksikken şampiyon olduk. Kendisi bile böyle şampiyon yaptı iki senede

Özür dilerim iki sene üst üste şampiyon olup içerde dışarda her takımı madara eden hocayı destekledigim için. Hiç laf etmedim sonra hocaya eleştiri falan da yapmadım körü körüne savunmaya devam ettim.

3 yıl kupasiz geçmesine ve türlü türlü tatsizliklar yaşanmasına rağmen editler yapıp romantik takilmaliydim sizin yaptiginiz gibi
Yoo, FT'nin gitmesi doğru olandı o dönem için, tabii yerine Torrent'in geleceğini bilmesek... FT'nin her ismi geçtiğinde sanki düşmanını duymuş gibi tepki vermen filan buralar komik, çünkü adam 11 yılda 8 şampiyonluk kazandırmış, birisini ise 1 gol farkla kaybetmiş. Bugün gelse yine potaya oynatır, Icardi'nin filan olduğu kadroyla da Prag'a, YB'a, Kopenhag'a ezilmez, ezeli rakibinden kupada 5 yemez. FT asla gelmesin, ama sezon ortasında şu yönetimle no name bir Alman'a hayır demezsin. Modern futbol filan tabii.
Son bir dipnot: Bu takım geçen yıl bütün derbilerde ezildi, şampiyonluk maçını ise 60 dk 10 kişi oynayan rakibine evinde şut atamadan kaybetti, yani yaptığın romantizmin karşılığı yok. Sana göre geçen yıl da çok iyiydi gerçi.

Bazı mevkilerin içi boş ama tüm sorun oyuncu profillerinde değil. Sanki a planı mukemmelmis de biz ona oyuncu uyduramiyoruz gibi davraniyo. Burası GS sonsuz bütçesi olan bir takım değiliz asla olmadık. Eldeki oyuncularla en doğru planı uygulayacaksin. Hangi sampiyonlugumuzda tüm mevkileri dolu mükemmel kadromuz vardı yaw. Sol bek eksik orta eksik hep bir mevki eksikken şampiyon olduk. Kendisi bile böyle şampiyon yaptı iki senede
O değilde Nelson son maçta çok iyi oynadı. Onu kesmesi garip olur.

Sözleşmesini feshettiğin adamı ne diye Adana’ya yollarsın bu kadar kopuk mu yönetim ile teknik ekip arası

Hey Allahım çıldıracağım

Büyük skandal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt