Furkan Kaya
Tecrübeli Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.448
- 5.465
- 1.043
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ŞL maçlarının tüm faturası net bir şekilde Okan Hoca'da. İkinci maçta Bats kadro gördüğüm anda tüm ümidimi kaybettim.Fener deplasmanına kadar 1 mağlubiyet üstüne fenere de kaybedilirse kovulur.
Az maç kaybetti ama kaybettiği maçlar yüzünden 1 kupa üstüne 50 milyon euro para kaybettik.
Yeni hocamızla parlayabilme ihtimali varYusuf Demir bana Boey hikayesine benzer bir çıkış yakalayabilir gibi geliyor tüm şartlar uyuyor.
Fesih parasını getirsin tokattan üzüm bağı alalım yaprağını satar üzümünü de şarap falan yapar.Bu nasıl menajer anasını satayım bu saatten sonra nasıl takım bulacan adam oynayacaksa hahahha
Benim peşimi hoca konusunda artık salın.Yeni hocamızla parlayabilme ihtimali var
Yav 2 ay önce taraftarın konuştuğu ya zaha ve kerem giderse ne olacak sorusuydu.Kanat rotasyonumuz geniş Oğuz’a ihtiyacımız yok deyip 1 ay sonra kanatları göndermeye başlayan hocanın düzeleceğini sanmak bizim mallığımız zaten.
Az önceki mesajımda dediklerinin tersini yapıyorlardan biri net buydu.Kanat rotasyonumuz geniş Oğuz’a ihtiyacımız yok deyip 1 ay sonra kanatları göndermeye başlayan hocanın düzeleceğini sanmak bizim mallığımız zaten.