Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener deplasmanına kadar 1 mağlubiyet üstüne fenere de kaybedilirse kovulur.

Az maç kaybetti ama kaybettiği maçlar yüzünden 1 kupa üstüne 50 milyon euro para kaybettik.
ŞL maçlarının tüm faturası net bir şekilde Okan Hoca'da. İkinci maçta Bats kadro gördüğüm anda tüm ümidimi kaybettim.

Transfer falan mevzu değil, mevcut kadromuz ile rahat iki maç çıkaracak iken tüm ibreyi rakibe döndürdü.

Fb maçında kadar bugünkü maç ile Antep ve Rize ev maçları var. Dediğin gibi bir senaryo olursa ihtimal olur ama bu yönetimin doğru bir hoca tercih edemeyeceğini de bilmemiz gerekiyor.

Bjk'deki Güneş-Burak-Santos vb. gereksiz bir sürece doğru gideriz. Bence çok kötü gitmez ise Okan'ın her türlü sezonu tamamlaması ilerisi açısından daha sağlıklı olur düşüncesindeyim.

Kanat rotasyonumuz geniş Oğuz’a ihtiyacımız yok deyip 1 ay sonra kanatları göndermeye başlayan hocanın düzeleceğini sanmak bizim mallığımız zaten.
Yav 2 ay önce taraftarın konuştuğu ya zaha ve kerem giderse ne olacak sorusuydu.
Şunu düşünemeyen adam da bir gaza gelip zahmet takım planlaması yapmasın.
Şunu bir yabancı yapsa ülkede yangın oluyordu

Kanat rotasyonumuz geniş Oğuz’a ihtiyacımız yok deyip 1 ay sonra kanatları göndermeye başlayan hocanın düzeleceğini sanmak bizim mallığımız zaten.
Az önceki mesajımda dediklerinin tersini yapıyorlardan biri net buydu.

Ben oyuncuların iyi performans üstü satılması yani zamanı gelince vadesini doldurup ayrılmasını gerektiğini düşünüyorum.

Kerem ve Nelsson benim için bu kategoriye giriyor. İkisi de satışa yönelik planlama ile pazarlanmalıydı. Kerem'in yerine Oğuz, Nelsson'un yerine de ya Emin Bayram ya da benzeri genç bir stoper hazırlanmalıydı.

Bence bizim hoca border line

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni Nöbete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt