Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar size bir soru.
Bu Liverpool’un aldığı santrafor Ekitike nasıl bir oyuncu?Osimhen ile kıyaslayabilir misiniz?

Frankfurt yeni ajax porto oldu Avrupa kuluplerini kaziklama hususunda..En pahali satislara bakin Wilian Pacho haric verilen paranin yarisi edecek topcu cikmamis..

Kolo Muani-Jovic - Haller - Andre Silva -Linstrom ...Marmoush icin henuz erken ama onda da ahim sahim bir isik yok seneye sepetler Pep muhtemelen, adam yoklugunda 3-5 gol atti iste ..
Ekitike de cok buyuk ihtimal bu kervana katilacak..
Aklim almiyor gidip de bastan İsak'a tum parayi basmak varken neden Ekitike alip simdi de İsaki zorluyorlar mal gibi ..

Yalan yok, Ekitike'yi PSG'de hiç beğenmezdim. Daha doğrusu o seviyelere layık görmezdim.

Safanov nasıl kaleci diye sormuştum
Hahahah pardon yaa ben yanlış anladım kusura bakma renktaş :)

Açıkçası benimde çok bildiğim bir isim değil renktaş

Ama youtube videolarından izlediğim kadarıyla fena değil

Kurtarış anlamında iyi idi

Ayrıca eliyle oyunu hızlıca başlatabiliyordu

Son düzenleme:
Ekitike kanat değil mi daha çok

Profil olarak farklı ama Gakpo profiline daha yakın gibi.

Ortaya Isak’ı istiyorlar zaten Diazla Jota yok geçen seneye göre.
Aslında 9 olarak aldılar ilk alırken isak olmayınca onun alternatifi olarak. O zaman bu kadar belirgin bir şekilde gidecem ben demiyordu newcastle'a Frankfurtta da Marmoush ile 4-4-2 de yan yana oynuyordu herhalde çok takip etmedim de.

Ekitike bildigin forvet oyuncusu, kanatla alakasi pek yok.

Atletizmiyle is yapan bir herif, asla 95 milyon edecek bir adam degil.

Liverpool zaten Ekitike‘yi aldiktan sonra Isak‘in ayrilma durumu olustu, net acele ettiler.

Isak‘i da alirlarsa nasil oynarlar merak ediyorum.

Konuda yine kolpadan geçilmiyor

Lammens kim mk

Ne olduğu kim olduğu belli değil, kimse 1 maçını bile izlememiştir.

Fifa'ya bakıyorum, FM 24'e bakıyorum cacık gibi kaleci ama bi kere twitter'da ismi çıktı ya herkes Lammens gelsin diyor.

Bu adam geleceğine gözümüzün önünde yıllardır olan, ne olduğunu bildiğimiz Uğurcan'ı veya Berke'yi alsak en azından kontenjandan kar ederiz.

Aslında 9 olarak aldılar ilk alırken isak olmayınca onun alternatifi olarak. O zaman bu kadar belirgin bir şekilde gidecem ben demiyordu newcastle'a Frankfurtta da Marmoush ile 4-4-2 de yan yana oynuyordu herhalde çok takip etmedim de.
Diaz Jota üstüne Nunez de satılacakken ileriye tek adam alıp bırakacaklarını sanmıyorum.

Bence ikisini de istiyorlardı, Ekitike’ye o kadar para verip 11 oynatmamaları zor tabii ama Gakpo ile ikisi solda takılır.

Cityden Kusanovu kiralayamaz miyiz ? Pep hic tutmadi son maclarda sans bile vermedi.. Tam bizlik topcu Okan hoca bayilir Kim Min Jae gibi ondan cok daha potansiyelli gibi geldi bana.. Yasi 21 henuz tecrube kazandikca sakarliklarini asacaktir

R.tas adam akilli gidip izlemek lazim oyuncuyu bizim en buyuk problemimiz bu maslesef.. Frankowski ilk geldiginde buyuk takimda zorlanacagina dair yorumlar okumustum ligi yakin edenlerden ..tabi nafi alpay gibi bazi ligue 1 takipcileri de cok olumlu konusmustu ..
Buyuk takimda oynamak ayri bir olay oyuncunun meziyetlerini mentalini hatta eski takiminin nasil oynadigini iyi analiz etmek lazim..
En basit Ahmed Kutucu anadolunun yildizi olarak geldi bize istatistikleri yaniltici buyuk takimda yapamaz dedik millet ustumuze cullandi.. Simdi gelen gecen saydiriyor..
Misal su Cuestayi kim nerede izledi kac macini izledi ne gordu de 8 milyon para vermeye deger buldu ..
Her transfer tutacak diye bir kaide yok elbet ama bizim karavanamiz da gercekten fazlaca oluyor bunu azaltmak lazim
Cuesta işinde scout ekibinin dahli olduğunu zannetmiyorum. Bu işin sorumlusu belli ve hala istifa etmiyor. Neyse ki pasifize edilmiş gibi.
Genel olarak riski büyük işlere büyük paralar yatırmamak gerek. Frankowski mesela bayağı bayağı riskti, daha alırken öyleydi. Yani o gün tüm taraftar sağ bek kıtlığından ve yorumcuların gazından D. Alves almış gibi sevindi ama 29 yaşına kadar oynadığı en iyi yer Lens olan (Rennes miydi, Lens miydi neyse artık) sağ beki de bir zahmet 8 milyon euro verip alma yani. Dünyada adam mı bitti. Genç desen genç değil, yıldız desen hiç değil, kariyer desen o da yok, oyun planına uygunluk desen sıfır zaten. Daha gelirken defansta sıkıntı yaşayabiliyor ama ofansı iyi denmişti. (herif direkt topçu değilmiş, bırak ofansı defansı) Bize gelecek bekin defansının zaaf göstermesi tolere edilebilecek bir şey değil mesela. İnşallah teknik ekip akıllanmıştır da bize lazım olan bek profilinin Jacobs (sakatlanmayan versiyonu), Boey, Nagatomo olduğunu anlamıştır. İsterse hücumda çok iyi olsun, olmuyor işte. Bu işin zirvesi Angelino idi, o bile olmadı ki Frankowski ile kıyaslarsak ne ofansta ne defansta asla bu kadar kötü değildi. Bu lige Mariano'dan daha teknik bir sağ bek geldi mi, tartışılır mesela. Herif buna rağmen son döneminde her maç küfür yiyordu, yaşının da etkisiyle fiziksel düşüş kaynaklı olarak defansı kabul edilebilir seviyelerden çok uzaklaşılmıştı, her maç maden gibi işliyorlardı kanadını. Futbolda en zayıf halkan kadar güçlüsün. Defansta 3 tane azmanla da oynasan, bir tanesi zaaf gösterince olmuyor işte.

Cityden Kusanovu kiralayamaz miyiz ? Pep hic tutmadi son maclarda sans bile vermedi.. Tam bizlik topcu Okan hoca bayilir Kim Min Jae gibi ondan cok daha potansiyelli gibi geldi bana.. Yasi 21 henuz tecrube kazandikca sakarliklarini asacaktir

En az 2 yıllığına kiralanacaksa ve opsiyon verilecekse mantıklı. Ama opsiyonsuz ve sadece 1 yıllık kiralığın hiçbir manası yok renktaş

Şu Türkçe'ye hakim olamadılar bir türlü. Şart maddesi yok gibi yazmış.

"Satınalma Opsiyonu" demek kiralayan kulübe tanınan kira süresi sonunda alıp almamayı seçme hakkı ve önceliğidir.

"Zorunlu Satınalma Şartı" demek bir opsiyon değildir. Kiralık süresi sonunda o parayı ödeme zorunluluğudur. Adam kötü oynasa, hatta sakatlansa bile o parayı süre sonunda ödeme taahhütüdür.

Hala Zorunlu Satınalma Opsiyonu diyenleri takipten çıkınız.

Geçen benim de aklıma geldi yedek kalmayı da çok problem etmez gibi.

2 yıl kiralık falan tadından yenmez. City stoperi olması için daha çok yolu var.

Lökip 5.5-6m€ zorunlu satın alma diyor Frank için.

City kışın aldığı Brezilyalı stoperini kiralamış guardiola dar rotasyon istiyor diye haberler vardı stoperleri fazlaysa denenebilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt