Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana'ya bir ara kaleci gelmişti kiralık. City kalecisi miydi neydi. Ne oldu o arkadaşa, fena değildi.

Brezilyali herifi tanimiyorum oradan 29 yaşinda birine kaleyi teslim etmezdim. Baya riskli iş bence.

Şu Türkçe'ye hakim olamadılar bir türlü. Şart maddesi yok gibi yazmış.

"Satınalma Opsiyonu" demek kiralayan kulübe tanınan kira süresi sonunda alıp almamayı seçme hakkı ve önceliğidir.

"Zorunlu Satınalma Şartı" demek bir opsiyon değildir. Kiralık süresi sonunda o parayı ödeme zorunluluğudur. Adam kötü oynasa, hatta sakatlansa bile o parayı süre sonunda ödeme taahhütüdür.

Hala Zorunlu Satınalma Opsiyonu diyenleri takipten çıkınız.
Zorunlu satın alma opsiyonu yazan görünce ağzının ortasına kürekle vurasım geliyor 😅

Ajax Ahmetcan konusunda dertleniyor. Satmak istiyorlar ama hemen hemen hic ilgi yokmus.

Liverpool gecen sene hic transfer yapmadi, bu sene transfer pazarin icinden gecti . Bu ne lan yavas.
Ahmetcan'ı suyun karşı taraflarından birine fahiş fiyata iteleyecekler günün sonunda, bekle gör.

Bjk yada Fb olabilir. Bjk için devre arası da adı çıkmıştı.

Oyy çok sıcak ya

Azcık daha kestirek

Belki cuesta satılır

Şu Türkçe'ye hakim olamadılar bir türlü. Şart maddesi yok gibi yazmış.

"Satınalma Opsiyonu" demek kiralayan kulübe tanınan kira süresi sonunda alıp almamayı seçme hakkı ve önceliğidir.

"Zorunlu Satınalma Şartı" demek bir opsiyon değildir. Kiralık süresi sonunda o parayı ödeme zorunluluğudur. Adam kötü oynasa, hatta sakatlansa bile o parayı süre sonunda ödeme taahhütüdür.

Hala Zorunlu Satınalma Opsiyonu diyenleri takipten çıkınız.
Egitim yok ki. Otopark degnekcisinden hallice

Sesko, Manu'yu istiyordu ama Manu bonservisi konusunda anlaşamayınca bir türlü Newcastle'a evet demiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt