Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep kafada Bissouma gibi orta saha var bir tane o profil birini alsak rahatlayacak herkes.
Bence müthiş oyuncu ama bize daha çok 10 numara profilinde biri lazım bence. İlkay'ı alır geçerim mesela. Mertens'in yaptığı ince işleri o da yapar. Merkezde de kullanırsın yeri geldiğinde. Üstelik yerli statüsünde geçiyor. 2003 kontenjanı için de 1 tane yabancı birini aldın mı gayet güzel derinlik sağlanır.

Ş. ligi ilk liste çok önemli abi ne olursa olsun çok önemli. Kullanamayacağın kim varsa yusuf, jelert sallai farketmez bunları postalayacaksın.
Aman kalsın işe yarar şeklinde istifçiliğe gerek yok.
Sallaiyi de seviyorum bu arada. Forumdaki tek destekçisi olabilirim hatta.
Ancak ş. ligi çok farklı arena. Sallaiye zararsız bir teklif bile çıkarabiliriz bu arada bunlarım hepsi değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

Futbolcu dediğin atletik olacak. Esnek olacak. pinokyo gibi hareket etmemeli bu ş.liginin anahtarı.

Sane sallai ile değil ama zaniolo ile iyi oynardı lazio macinda

Ş. ligi ilk liste çok önemli abi ne olursa olsun çok önemli. Kullanamayacağın kim varsa yusuf, jelert sallai farketmez bunları postalayacaksın.
Aman kalsın işe yarar şeklinde istifçiliğe gerek yok.
Sallaiyi de seviyorum bu arada. Forumdaki tek destekçisi olabilirim hatta.
Ancak ş. ligi çok farklı arena. Sallaiye zararsız bir teklif bile çıkarabiliriz bu arada bunlarım hepsi değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

Futbolcu dediğin atletik olacak. Esnek olacak. pinokyo gibi hareket etmemeli bu ş.liginin anahtarı.
Sallaiye geçen sezon destek oldum bende ama işler değişti ...saneli ve osimhenli takimda işi ne bu herifin?git yerine genc azman bi kanat al ya da ortasaha

GxXOojSWYAAKveH

Yunus'u 10 no'ya yerleştirebilir Okan hoca.

Torreira - Lemina - Sara üçlüsü de dönüşümlü geri 2'liyi oluşturur.
Bahsettiğim bu değil. Pasör olmakla iyi pas atmak aynı şey değil. İlkay 150 kez topla buluşup, topu hızlı döndürmeyle aksiyon üreten bir adam.

Yunus topu çizgiye yakın alıp dribblingle oyun açan, kreatif, aynı zamanda iyi pas atan bir adam.

Barış aksiyon alanına topu taşıyan, 150 nabızla oynayan, rakibi yoran, ikili mücadele canavarı bir adam. Al verci bir adam değil yani bir orta saha profili değil.

Osimhen her aksiyon alanına giren, yüksek nabızla oynayan, fiziksel olarak rakibi ezen ve yüksek nabıza rağmen yüksek sayıda pozisyona girip ortalama üstü bitirici bir adam.

Icardi ikili mücadele kazanamayan, düşük nabızla oynayan ama oyun zekası yüksek, saha görüşüyle iyi paslar atabilen, aksiyon alanında kaleye yakın noktalardaki boşluklara girip iyi bitiren bir adam.

İhtiyaç İlkay mevcut hücum hattında

Alisson
Akanji
Acheampong
Asllani
Ilkay

Oldu bitti yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt