Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berkan da yoktuEfeyi kazansak bari.efe niye sure almadı bu maçta arkadaş?şu apokerim ve kaan 3 hafta olmasa da kafa dinlesek.arda oynasn
Bence müthiş oyuncu ama bize daha çok 10 numara profilinde biri lazım bence. İlkay'ı alır geçerim mesela. Mertens'in yaptığı ince işleri o da yapar. Merkezde de kullanırsın yeri geldiğinde. Üstelik yerli statüsünde geçiyor. 2003 kontenjanı için de 1 tane yabancı birini aldın mı gayet güzel derinlik sağlanır.Hep kafada Bissouma gibi orta saha var bir tane o profil birini alsak rahatlayacak herkes.
Davinson bile saçmalıyor arada lakayt gevşek hareketler yapıyor onu bile yedekleyecek birileri bulunmalıcl'nin en kötü defansı bizde açık ara
Zaniolo sallai yerine olsaydı ah ah sane ile iyi anlaşırdı verkac yaparkenberkan da yoktu
Sallaiye geçen sezon destek oldum bende ama işler değişti ...saneli ve osimhenli takimda işi ne bu herifin?git yerine genc azman bi kanat al ya da ortasahaŞ. ligi ilk liste çok önemli abi ne olursa olsun çok önemli. Kullanamayacağın kim varsa yusuf, jelert sallai farketmez bunları postalayacaksın.
Aman kalsın işe yarar şeklinde istifçiliğe gerek yok.
Sallaiyi de seviyorum bu arada. Forumdaki tek destekçisi olabilirim hatta.
Ancak ş. ligi çok farklı arena. Sallaiye zararsız bir teklif bile çıkarabiliriz bu arada bunlarım hepsi değerlendirilmeli diye düşünüyorum.
Futbolcu dediğin atletik olacak. Esnek olacak. pinokyo gibi hareket etmemeli bu ş.liginin anahtarı.
En büyük aşklar nefretle başlar.
Bahsettiğim bu değil. Pasör olmakla iyi pas atmak aynı şey değil. İlkay 150 kez topla buluşup, topu hızlı döndürmeyle aksiyon üreten bir adam.Yunus'u 10 no'ya yerleştirebilir Okan hoca.
Torreira - Lemina - Sara üçlüsü de dönüşümlü geri 2'liyi oluşturur.
Harbi şık olduVeiga
Singo
Bissouma
Millot
çok güzel şık olurdu
Yeşil ışık kırmızı ışık oynatıyor herif belkiKafanı niye çeviriyorsun onu anlamadım.