Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırlık maçı için bile olsa Kaan'ı bekte görmek skandal ötesi bir durum.
Sallai oynasın, Jelert oynasın, Metehan oynasın ama Kaan oynamasın arkadaş. Ne zaman oynasa, içimizden geçtiler.
Sağ beke iyi bir isim gelse bile yedeği kim olacak bu arada ? Yukarıdaki isimlerin yedek olacak bir kapasitesi bile yok işin acı tarafı.
Gökhan Sazdağı nı al geç. Alternatif sağ bekin olsun. Sağ bek işinin uzayacağı da belli bir süredir.. Şimdiye kadar neyi bekledik ? Gökhan Sazdağı'nı alabilmekte mi Osimhen'e bağlıydı sanki !

Manchester City, PSG yıllarca para harcadılar başarılı olabilmek için. Biz 2 futbolcu transfer edince her şeyi halletmiş olmuyoruz.

Sadece bir hazırlık maçından sonra yazılanlara bak, hoca bir şeyler deniyor, maçı kazanmaya oynasaydı barış ve yunusla başlar rahat rahat kazanırdı. Transferler bitsin resmi maçlar başlasın o zaman eleştirir siniz zaten.
Eleştiri tabiiki olacakta imhaya vardiriyorlar işi.En çok o garibime gidiyor.Ozellikle yıllardır yükümüzü çeken oyuncularımız genelinde.

Son düzenleme:

Bonservisi ile Berkan'ı satarak oraya acaba genç yabancı hakkı mı kullanılacak? CL listesinde Berkan'da yabancı sayılıyor sonuçta. O yüzden mantıklı olabilir bir de Melih Kabasakal düşünülebilir TR yetişme için.

İlk 24'e girememe değerlendirmesi biraz da son transferlere ve kuraya bakar; PSG-Bayern(D)-Arsenal-A.Madrid(D)-Tottenham(D)-PSV-Bilbao(D)-Newcastle kurası çek de bakalım 11-12 puan minimum nasıl topluyoruz görelim. Ben ekstrem şanssız örnek yazdım bilerek ama sonuçta 12 puan için 4 galibiyete veya 3 galibiyet 3 beraberliğe ihtiyacın var sonuçta. Minimum 4 takıma sağlam diş geçirebileceğin bir kura lazım demek bu da. Aşağıdaki linkten tekrar tekrar kura çektirin, 12 rahat yaparız diyebileceğiniz kaç güzel kura çekebiliyorsunuz bir bakın. Kadromuz da öyle geçen seneden 3-4 gömlek yukarıda değil yani.

UEFA Champions League New Format Draw Simulator – Draw Simulator
Screenshot_20250731_100937_Samsung Internet.webp

Al ilk kez cektim 3 gun önce

Biz bu jelerti evlatlık aldık sanırsam. Adam ne gönderiliyor ne doğru dürüst oynatiliyor. Mesela dün yine Kaan oynadı ozaman bu herif niye hala bizde
İcguveysi.Hopluyor zıplıyor ama hiç ciddi durmuyor maalesef.O paralar verilirken ne düşündüler açıkçası aklım almıyor.Okadar çelimsiz ki.

Yav kavukcunin ismi cikmayan, ismini duydugunuzda cildarakcisinz dedi kaleci buyuk ihtimal courtois. Seneye sozlesmesi bitiyormus

Eksik parçanın paqueta ve ilkay olduğu o kadar net ki...

Paqueta kirala,ilkayi al.
+
Genç ortasaha al ve sallaiyi yolla.

Gokhan Sazdagi ile beki ve kanat beki yedekle sallai yerine

Manchester City, PSG yıllarca para harcadılar başarılı olabilmek için. Biz 2 futbolcu transfer edince her şeyi halletmiş olmuyoruz.
Olmuyoruz iste.ben 10 numara +ilkay ve genç ortasaha isterken uzun maratonu düşünüyorum ve kadrodaki sallai gibi gereksizlerin gitmesi gerektiğini.

Ama ezbere Polyanna yaziyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt