- 27 Ocak 2010
- 138.707
- 104.761
- 5.648
bu ne antalya stadı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim öyledirHer sezon aynı muhabbeti yapmaktan sıkılmadınız mı arkadaşlar. Saha bakım dönemindeyken böyle oluyor sonra oturuyor. Eylül gibi oturacakmış gelen bilgilere göre işte. Geçen sezon devre arası sonrası da aynı muhabbet oldu.
Eleştiri tabiiki olacakta imhaya vardiriyorlar işi.En çok o garibime gidiyor.Ozellikle yıllardır yükümüzü çeken oyuncularımız genelinde.Sadece bir hazırlık maçından sonra yazılanlara bak, hoca bir şeyler deniyor, maçı kazanmaya oynasaydı barış ve yunusla başlar rahat rahat kazanırdı. Transferler bitsin resmi maçlar başlasın o zaman eleştirir siniz zaten.
İlk 24'e girememe değerlendirmesi biraz da son transferlere ve kuraya bakar; PSG-Bayern(D)-Arsenal-A.Madrid(D)-Tottenham(D)-PSV-Bilbao(D)-Newcastle kurası çek de bakalım 11-12 puan minimum nasıl topluyoruz görelim. Ben ekstrem şanssız örnek yazdım bilerek ama sonuçta 12 puan için 4 galibiyete veya 3 galibiyet 3 beraberliğe ihtiyacın var sonuçta. Minimum 4 takıma sağlam diş geçirebileceğin bir kura lazım demek bu da. Aşağıdaki linkten tekrar tekrar kura çektirin, 12 rahat yaparız diyebileceğiniz kaç güzel kura çekebiliyorsunuz bir bakın. Kadromuz da öyle geçen seneden 3-4 gömlek yukarıda değil yani.
UEFA Champions League New Format Draw Simulator – Draw Simulator
Ilk 2 lig macinda lige havlu atarlarJk soljsker ile devam demis
Sara hem orta saha hem kanat. Adam 2 kişilik oynuyorOsimhen
Barış Yunus Sara
Sara Torreira
Jakobs Davinson Lemina Singo
Kaleci
İcguveysi.Hopluyor zıplıyor ama hiç ciddi durmuyor maalesef.O paralar verilirken ne düşündüler açıkçası aklım almıyor.Okadar çelimsiz ki.Biz bu jelerti evlatlık aldık sanırsam. Adam ne gönderiliyor ne doğru dürüst oynatiliyor. Mesela dün yine Kaan oynadı ozaman bu herif niye hala bizde
Yav kavukcunin ismi cikmayan, ismini duydugunuzda cildarakcisinz dedi kaleci buyuk ihtimal courtois. Seneye sozlesmesi bitiyormus
Sallaiyi niye yolluyoruz adam ise yariyorEksik parçanın paqueta ve ilkay olduğu o kadar net ki...
Paqueta kirala,ilkayi al.
+
Genç ortasaha al ve sallaiyi yolla.
Gokhan Sazdagi ile beki ve kanat beki yedekle sallai yerine
Olmuyoruz iste.ben 10 numara +ilkay ve genç ortasaha isterken uzun maratonu düşünüyorum ve kadrodaki sallai gibi gereksizlerin gitmesi gerektiğini.Manchester City, PSG yıllarca para harcadılar başarılı olabilmek için. Biz 2 futbolcu transfer edince her şeyi halletmiş olmuyoruz.
Ne yarayacak Allah muhafaza.oyle vasata gerek yokSallaiyi niye yolluyoruz adam ise yariyor
Jelert cuesta duruyor orda onu gonderNe yarayacak Allah muhafaza.oyle vasata gerek yok
Sallai ise yarayacak diye yerine gelecek iyi adamdan oluyoruz