Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.036
- 10.514
- 2.223
Helal et nasıl oluyor? Kesilirken allahu ekber mi deniliyor?
islam inancına göre kesim şekli işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal et nasıl oluyor? Kesilirken allahu ekber mi deniliyor?
benfica samp kaybetti ertesi gün biz samp olduk o yüzden kutlamadıydıKerem denen herif bizim şampiyonluğumuzu kutlamamıştı dimi.
Kutlamaları beğendi mi?benfica samp kaybetti ertesi gün biz samp olduk o yüzden kutlamadıydı
islam inancına göre kesim şekli işte.
febe topçusuna küfürün cezası nedir acaba öğrenebilir miyim ? @Recep Buruk
3 günden başlıyor
Sorun bu menajerler ile kimler alakalı ise kıçına tekme basılmamış olması. Hal böyleyken daha birçok oyuncu bu tuzağa düşecekKerem fbye giderse, Yunus da hala bu menajer ile devam ederse direkt sözleşme feshedilsin, o da gidebilir isterse fenere. Ki Yunus takımdaki en favori oyuncularımdan biri olmasına rağmen söylüyorum bunu.
Evet ikisi de iyi futbolcular ama binlerce örnekte de görüldüğü gibi onların Galatasaraya olan ihtiyacı Galatasarayın onlara olan ihtiyacından çok daha fazla.
Önlerinde bin tane örnek var. Şu şekil rakibe gidip başarılı olmuş kaç kişi sayabilirsin
FB keremi alıp bjkye mi kiralayacak
Keremin kaçıncı top kaybında mourinho oyundan çıkarır sizce?
Bırakın onu ahlaksız d*yyusun teki o yaKaleye E martinez olmaz mı? Şu gezegenlere filan baksan?
Kulüpte kim bununla iş tutuyor onları da deftemek lazım. Yunusu severim ama kimse Galatasaraydan büyük değildircenk melih denen lavuk kulübümüze alenen cephe almistir
gecen sene son gün komik bi rakama keremi götürmüs,o.aydin i size getirecem demesine rağmen fb ye götürmüstür
şu anda da yunus un imza sürecini terörize etmektedir
kim ulan bu da koca GS kulübüne kafa tutuyor
Bu sefer olacak almanya falan bir yere kitleriz ama para gelmez ondan kiralık bir yıl geçirecek gibi. Alman disipliniyle adam olsa bari oradan bir şey kapabilir benceLa gitsin iste haber çıkmıyor o yüzden diyorum kiralık gider ama ben parayı geçtim yer kaplamasin
O cepte zaten. Belki Kurtuva olur diye bekliyoruzBenim hala donnarumma umudum var