Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O ismi geçmeyen 3 isimden biri Areola olabilir mi? Kendisi nasıl? Nick Pope'un o listede olduğunu hissediyorum.

nelsson+zaniolo+10 m eur ver, tzolakis'i al.

tzolakis'e 2 m euro maaş ver.

10 yıl kaleci düşünme.

20 bons 10 m maaş vereceğimiz 30+ kalecilerin peşinden koşmaktansa, bu formül her iki taraf için de gayet tatmin edici gibi.

nelsson+zaniolo+10 m eur ver, tzolakis'i al.

tzolakis'e 2 m euro maaş ver.

10 yıl kaleci düşünme.

20 bons 10 m maaş vereceğimiz 30+ kalecilerin peşinden koşmaktansa, bu formül her iki taraf için de gayet tatmin edici gibi.
Naptim velim yav

Nelsson + Zaniolo yu ver Tzolakisi al , uste 10 milyon vermem

Naptim velim yav

Nelsson + Zaniolo yu ver Tzolakisi al , uste 10 milyon vermem
zani + nelsson'un toplam maaşı yıllık yaklaşık 4 m euro zaten m'eis. o paradan kurtuluyon. 2 tane oly seviyesinin üzerinde oyuncu veriyon. e biraz da nakit isteyecekler o yetenekte bir herife. bence makul.

zani + nelsson'un toplam maaşı yıllık yaklaşık 4 m euro zaten m'eis. o paradan kurtuluyon. 2 tane oly seviyesinin üzerinde oyuncu veriyon. e biraz da nakit isteyecekler o yetenekte bir herife. bence makul.
ben vermem Velim kusura bakma , ha baskasi verir onu bilemem.

Kaleci
Sol stoper
Sağ bek
10 no
6/8

CLye yetiştirmeleri gerekiyor!!!!

yoksa yine yarım yamalak kadroyla avrupaya başlayacağız

Bugünü saymaz isek tam 28 gün var. 28 günde yönetim bu transferleri yapabilir mi? Bu seneki hızlarını düşünürsek bence hayır.

Adamların elinde tarihin en iyi kadrosunu kurma şansı var. Üstelik para da var. Ama gayet rahat davranıyorlar.

Açıkçası ben kaleci, sağ bek ve stoper alsak öpüp başıma koyarım.

okancığım harbiden mastikayı fazla kaçırdın galiba dün sen :d

adam sol stoperi eylül başına bırakırım, kaliteli fırsat transferi için diyor. ilk cl maçımız 15 eylül'de.
Eylülde gelen stoper çıkabilir ŞLye ayrıca çık nolcak, en az 15 takımda daha kötü stoperler var, senden de daha iyi defans yapıyorlar.

Sanki müthiş stoper alınca mükemmel savunmamız olacak, yine içimizden geçecekler.

2 eylül son tarih cl listesi için

ya en azından atletik topçuları pek düşüremiyor okan buruk

Fbnin yerlilere yürümesini olası yabanci sınırı penceresinden değil de kaliteli yabancıların FByi ikna edememesi penceserisinden değerlendirmek lazım. Ama siz yine de kaos ve olumsuzluğa susadiginiz için yabancı sınırı geliyor diye ah vah edebilirsiniz. En iyi yerli rotasyonunun bizde olduğunu unutarak tabi. İşinize gelmez çünkü.

Forum pesimistler tarafindan sistematik bir şekilde zehirlenmistir. Bu ışığı Umut Gül denen adam yaktı peşinden mason ve musap gitti. Her hücreye yayilana kadar da durmayacaklar.

AL Hilal olabilir hala santrafor transferi yapmadılar ana hedefleri Nunez ama Mitrovic'in de sakatlığı varmış onun yerine de Morata'yı isteyebilirler.

Verona'nın sağ bekine ne diyorsun? Jackson Tcheutchua (doğru mu yazdım bilmiyorum) :d

Atletik bir herif gibi. Bizim oyuna uygun sanki.
Hiç izlemedim ama o da Afrika kupasına gidecek, bir de çok kazma diyorlardı. Yine de en kötü öyle biri gelse okayim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt