Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.495
- 36.963
- 3.798
O ismi geçmeyen 3 isimden biri Areola olabilir mi? Kendisi nasıl? Nick Pope'un o listede olduğunu hissediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ismi geçmeyen 3 isimden biri Areola olabilir mi? Kendisi nasıl? Nick Pope'un o listede olduğunu hissediyorum.
Bayern 3+12 ye razı demişlerdi25e geri alirsak buyuk enayilik yapmis oluruz .. Adam en formda doneminden en dibe geldi 1.5 senede dogru durust oynamiyor bile 15 bilemedin maximum 20 olmali
Naptim velim yavnelsson+zaniolo+10 m eur ver, tzolakis'i al.
tzolakis'e 2 m euro maaş ver.
10 yıl kaleci düşünme.
20 bons 10 m maaş vereceğimiz 30+ kalecilerin peşinden koşmaktansa, bu formül her iki taraf için de gayet tatmin edici gibi.
zani + nelsson'un toplam maaşı yıllık yaklaşık 4 m euro zaten m'eis. o paradan kurtuluyon. 2 tane oly seviyesinin üzerinde oyuncu veriyon. e biraz da nakit isteyecekler o yetenekte bir herife. bence makul.Naptim velim yav
Nelsson + Zaniolo yu ver Tzolakisi al , uste 10 milyon vermem
ben vermem Velim kusura bakma , ha baskasi verir onu bilemem.zani + nelsson'un toplam maaşı yıllık yaklaşık 4 m euro zaten m'eis. o paradan kurtuluyon. 2 tane oly seviyesinin üzerinde oyuncu veriyon. e biraz da nakit isteyecekler o yetenekte bir herife. bence makul.
Kaleci
Sol stoper
Sağ bek
10 no
6/8
CLye yetiştirmeleri gerekiyor!!!!
yoksa yine yarım yamalak kadroyla avrupaya başlayacağız
Bu adamlardan alacağımız 5 milyon ne oldu ya. Maç geliri vs vardı. Yattı adamlar bonusun üstüneBoey'e 18 istiyor Bayern
yüksek bedelle almamız söz konusu olamaz.
Verona'nın sağ bekine ne diyorsun? Jackson Tcheutchua (doğru mu yazdım bilmiyorum) :dBoey'e 18 istiyor Bayern
yüksek bedelle almamız söz konusu olamaz.
okancığım harbiden mastikayı fazla kaçırdın galiba dün sen :d
adam sol stoperi eylül başına bırakırım, kaliteli fırsat transferi için diyor. ilk cl maçımız 15 eylül'de.
Eylülde gelen stoper çıkabilir ŞLye ayrıca çık nolcak, en az 15 takımda daha kötü stoperler var, senden de daha iyi defans yapıyorlar.
Sanki müthiş stoper alınca mükemmel savunmamız olacak, yine içimizden geçecekler.
Hiç izlemedim ama o da Afrika kupasına gidecek, bir de çok kazma diyorlardı. Yine de en kötü öyle biri gelse okayim.Verona'nın sağ bekine ne diyorsun? Jackson Tcheutchua (doğru mu yazdım bilmiyorum) :d
Atletik bir herif gibi. Bizim oyuna uygun sanki.