Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.152
- 20.948
- 2.663
Seni yemiş olmasın, görüşürüz arada Şişli'deUstad İyi yemis seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni yemiş olmasın, görüşürüz arada Şişli'deUstad İyi yemis seni
İkisinide hatırladım abi , ama o zamanlar ben yazmıyordum sadece okuyordum
Nasil üstad iyi mi
Eyvahlivakovic ile irfan can arasında diyelim
ben bu takıma saygı duyuyorum sevabıyla günahıyla sen duymuyorsun fark bu
Cezai madde eklersin. Frankowski'nin vedasını gördün mü?Böyle bir yasak var mı cidden?
Yasak varsa zaten resmi olarak 2. yıl kiralama opsiyonuna zorunlu resmen yazamayız demektir. Yani sadece sözle anlaştıysak da uyarlar mı nasıl emin olucaz?
Veda msj atti demin. Dönecek olsa böyle ayrilmazdi.2 yıl kiralama yasaksa biz bunu resmi ıslak imzalı şekilde nasıl yaptık? Resmi metinde opsiyon yazıyorsa opsiyonludur. Seneye caymak isterlerse cayarlar demektir. O yüzden ben ikna olmuş değilim. Ha çıkar biri der şöyle yaptık bu işin resmiyetini izah eder, o zaman kabul ederim.
nasıl topcu bu
Cezai madde eklersin. Frankowski'nin vedasını gördün mü?
Resmi metine göre kinci sezon kiralamak zorunda değillerse ve işlerine öyle gelir vazgeçerlerse, bizde 1 sene oynadıktan sonra mı satın alacaklar bu elemanı? Bence o zorunluluk 2. kez kiralarlarsa oluşan bir zorunluluk. Ha 2. kere kiralayacakları üzerine anlaşmışızdır arka planda ve sözlerinde dururlar, ona bir şey diyemem ama ben seneye kadar şüpheyle bakmaya devam ederim bu durumda.
41 abi , o zamanlar daha sosyal bir hayatım vardı dolayısıyla yazmaya vakit olmuyordu, genelde gece geç saatlerde geriden başlayıp haberleri muhabbetleri okurdum , pandemiyle beraber zihnen bende emekli olunca daha çok yazmaya başladımBen de çok az yazardım bu yıla kadar.. Ama sürekli takip ederdim forumu.. Emekli olunca zaman bollaştı..
Senin yaş kaç kardeşim?
O zaman kaleci Meret olur gibi Napoli yakın zamanda kaleci Savic’i almıştı.Kavukçu'nun bahsettiği kaleciler;
Alex Meret ve Benfica'dan Trubin'mis
Bize yine De Lorantis ile delirmeler yakin
Ozan ile Garry i devre arasında satmıştık yanlış hatırlamıyorsam. Luyi ve Marcao gelmişti. Kalan parayı Diagne ye basmışlardı.Santrafor satıp santrafor alamadan sezona girmek başarısızlıktır.
Üstüne Ozanla Garry gittiği dönemde anca yan mahalledeki adamı 13e almak başarısızlıktır.
Tjk bile Aboubakar Ghezzal alabilirken Etebo alıp dönem kapamak başarısızlıktır.
FFP etkendi ama hiç gelir üretemediler, gelen gelirleri de boşa harcadılar.
Net başarısız bir yönetimdi
Seni yemiş olmasın, görüşürüz arada Şişli'de
Ben işin Gs-Fb sinde değilim, fb giderse de gitsin, yarardan çok zararı olur belki de.Gs - Fb rekabeti bu konumdayken fbye giden adam için kalem oynatmaya bile değmez üstat.
Kavukçu'nun bahsettiği kaleciler;
Alex Meret ve Benfica'dan Trubin'mis
Bize yine De Lorantis ile delirmeler yakin