Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem benim gozumde artik Mert Hakan seviyesinde bile olamayacak karakterde biri.

Baris sikecilere gitse ilerde adama hic kizamam cunku profesyonelce davraniyor cikiyor topunu oynuyor kameraya oynamiyor. Bu arkadas ana avrat sovuyor otobusun ustunde koridorda Mert Hakana sovuyor simdi kaptanim diyecek mesela. Bizimkisi dogru yol diyor simdi yanlis dedigi yola sapiyor. Madem omurgan yok bu islere girmeyeceksin arkadas.

ben bu takıma saygı duyuyorum sevabıyla günahıyla sen duymuyorsun fark bu

samiciğim milyon eurolar alıyorlar!
kimseye minnet eyleme

hele hele sırf ego için taraftarla inatlaşanlara fln asla!

sana tavsiyemdir bu

kişiler gider gs kalır

daha iyisini yapabiliyorken niye kötüsünü kabulleneyim ya bende bunu anlamıyorum

abdulkerimi çok severim eyvallah parasını aldı işini ysptı ama bu kadar

ben gs yenilince iki paket sigara içiyorım geceleri üzüntüden uyuyamıyorum bunu biliyormuydun

sen beni tanımıyorsun ben maç izlerlen abdurrahim albayrak gibiyim kendimi kaybediyorum
eşimle ailemle kavga ediyorum
maç günü herkes evden kaçıyor benden uzak durmak için

ben 7-8 senedir her sene iki öğrenciye kombine alıyorum bir zamanlar bu forumdanda iki öğrenciye aldım 2-3 sene bunlardan biri caferdi inanmıyorsan sorabilirsin

binlerce euro harcıyorum ben gsye gs iyi olsun diye

ben izzetpaşalıyım benim çocukluğum asyde geçti bunu biliyormusun peki?!

benim gsliliğimi sorgulamak için beni çok az tanıyorsun

2 yıl kiralama yasaksa biz bunu resmi ıslak imzalı şekilde nasıl yaptık? Resmi metinde opsiyon yazıyorsa opsiyonludur. Seneye caymak isterlerse cayarlar demektir. O yüzden ben ikna olmuş değilim. Ha çıkar biri der şöyle yaptık bu işin resmiyetini izah eder, o zaman kabul ederim.
Veda msj atti demin. Dönecek olsa böyle ayrilmazdi.

Google yapay zekadan alinti:

Nahuel Molina, çoğunlukla sağ bek olarak oynayan Arjantinli bir futbolcudur. Güçlü yönleri arasında hızı, savunma becerileri ve hem şut atma hem de pas verme yeteneği sayılabilir.

EA FC 25 oyuncu değerlendirmelerine göre bazı özel becerileri şunlardır:
Defansif:
Defansif olarak güçlüdür ve top çalma (80), defansif davranış (79) ve ikili mücadele (79) alanlarında iyi değerlere sahiptir.
Ofansif:
Hızı yüksektir (95) ve şut (82) ve pas (86) alanlarında da dikkate değer değerlere sahiptir.
Kafa vuruşu:
Kafa vuruş gücü 64 ile biraz daha düşüktür, ancak diğer savunma değerleri bunu telafi etmektedir.
Özetle, Nahuel Molina hızlı, dribbling yeteneği güçlü, hem savunma hem de hücumda etkili bir sağ bek oyuncusudur.

Resmi metine göre kinci sezon kiralamak zorunda değillerse ve işlerine öyle gelir vazgeçerlerse, bizde 1 sene oynadıktan sonra mı satın alacaklar bu elemanı? Bence o zorunluluk 2. kez kiralarlarsa oluşan bir zorunluluk. Ha 2. kere kiralayacakları üzerine anlaşmışızdır arka planda ve sözlerinde dururlar, ona bir şey diyemem ama ben seneye kadar şüpheyle bakmaya devam ederim bu durumda.

2. Sezon kiralamazlarsa da almak zorundalar 2027-2028de ..1 yil kiralayip 2. Yil kiralamamalari da sacma olur zaten : ) her turlu alacaklar

Ben de çok az yazardım bu yıla kadar.. Ama sürekli takip ederdim forumu.. Emekli olunca zaman bollaştı..

Senin yaş kaç kardeşim?
41 abi , o zamanlar daha sosyal bir hayatım vardı dolayısıyla yazmaya vakit olmuyordu, genelde gece geç saatlerde geriden başlayıp haberleri muhabbetleri okurdum , pandemiyle beraber zihnen bende emekli olunca daha çok yazmaya başladım 😄

Santrafor satıp santrafor alamadan sezona girmek başarısızlıktır.

Üstüne Ozanla Garry gittiği dönemde anca yan mahalledeki adamı 13e almak başarısızlıktır.

Tjk bile Aboubakar Ghezzal alabilirken Etebo alıp dönem kapamak başarısızlıktır.

FFP etkendi ama hiç gelir üretemediler, gelen gelirleri de boşa harcadılar.

Net başarısız bir yönetimdi
Ozan ile Garry i devre arasında satmıştık yanlış hatırlamıyorsam. Luyi ve Marcao gelmişti. Kalan parayı Diagne ye basmışlardı.

Gs - Fb rekabeti bu konumdayken fbye giden adam için kalem oynatmaya bile değmez üstat.
Ben işin Gs-Fb sinde değilim, fb giderse de gitsin, yarardan çok zararı olur belki de.

Ben bunun gibi haine verilen emeğe hatta kaptanlığa tutuluyorum. Tamamen Kerem özelinde yani. Yıllardır formamızı terletenler içinde böyle lavuğunu görmedik. Çizgimizi bozdu.

Bu sezon cok büyük beklentilerimiz var, biraz ayagimiz yere basmali, sonra kahroluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt