Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 333453

İlk 11, lig için çok çok iyi. Avrupa'da zor maçlarda Torreira ve Bardakcı alarm verebilir.

NOT : Barış'ı sağ bekte tercih ederim Sallai yerine. Singo zaten bir var, bir yok. Devamlılığı olsa Singo yazılır.

Baris'in egosu tavan yapti. Artik kanatlarda bile eskisi kadar savunma yapiyor. Sence bek oynamayi artik kabul eder mi? Hic sanmam.

Artık şak diye kap göremiyoruz instagramdan veya resmi siteden bku çıktı iyice bu işin. Ya fabrizio ya bilmem ne hiç heyecanı kalmadı

Maho Ağam sözünün arkasında dimdik durdu.
Öyle yok Portekizli menajer Aston Villa falan filan evelemedi gevelemedi.

Kaprise gerek yok Hakan 6 8 10 üç mevkide oynayabilen uzaktan sutu olan duran top firikik penaltı gibi el yakan toplarda usta
Oyunu topu yönlendirmede tam aradığımiz adam Saranin yapamadıklarını yapacak adam
CL takımının orta sahasıdır Sarayi da devre arası göndermek lazim

Hakan olma ihtimali nedir sen ondan haber ver... leao osimhen ikilisi bana hakan ile çok hayal kurdurtuyor... geriden atacağı iyi paslarla farklı şeyler yaşatabilir bize diye düşünüyorum...
Safi kazanamadığından beri haber yolluyor aracılarla. Arada biri var yönetimi ikna etmek için. Dediğim gibi oyuncuya bakış yarı yarıya. Biz kendi içimizde onaylarsak gelir.

Daha önce burada konuşmuştuk hatta bit sürptiz var olayını. Hakanı söylemiştim o zaman. Ben istemiyorum onu ama aramızda kabul görürse destekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt