Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.495
- 14.817
- 1.498
Simülasyon da gibiyiz yav rabbim başımıza gardi diye bir herif verdi adam dünyanın en manyak iş bitiricisi gibi 500 milyon bi bütçe olacak öff diyom 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 333453
İlk 11, lig için çok çok iyi. Avrupa'da zor maçlarda Torreira ve Bardakcı alarm verebilir.
NOT : Barış'ı sağ bekte tercih ederim Sallai yerine. Singo zaten bir var, bir yok. Devamlılığı olsa Singo yazılır.
Bu nacik net fenerli insan bu kadar hain olamazEkli dosyayı görüntüle 333439
Ali Naci Küçük: "Dursun Özbek'i, Okan Buruk'u, Barış Alper'i hatta Osimhen'i eleştirsen bu kadar tepki almazsın. George Gardi'den bahsediyorum…"
bu ne diyor
Döneminde deli para verdik amrabata şuanki Leao parası kadar eder o paradaHerif ben daha bebeyken dediki twitterda son dk bombası
Ula bi açtım amrabat 8.milyon avroya Galatasarayda
Gerçi amrabat bile faydalı oldu sampiyonlar liginde ve sonra 4 milyona falan sattik
Acayip derdin varmisArtık şak diye kap göremiyoruz instagramdan veya resmi siteden bku çıktı iyice bu işin. Ya fabrizio ya bilmem ne hiç heyecanı kalmadı

ziraat kontenjanina yazacagizİlk 11 mi oynayacak Leao? Barış ve Sane'yi nasıl idare edeceğiz?
Nopeiç sahada 50 bin kişi 150 desibel ıslıkla barçaya 10 adam sığırpress yapmamız için sabırsızlanıyorum
ya herro ya merro arkadaş
İlk 11 mi oynayacak Leao? Barış ve Sane'yi nasıl idare edeceğiz?
ne kadar geride?Nope
Geride bekleyip Leao Osimhen ve oynarsa Sane'yi kaçırmaliyiz. Adamlar tek defosu hızlı hücumlar
Şok haldeyken foruma girmeyi özledimAcayip derdin varmis![]()
Galatasaray kimseyi idare etmez formayı hak eden hak etmeyen de kenarda oturur. Tekrardan formayı kapmak isteyen çıkıp mücadelesini verir.İlk 11 mi oynayacak Leao? Barış ve Sane'yi nasıl idare edeceğiz?
Safi kazanamadığından beri haber yolluyor aracılarla. Arada biri var yönetimi ikna etmek için. Dediğim gibi oyuncuya bakış yarı yarıya. Biz kendi içimizde onaylarsak gelir.Hakan olma ihtimali nedir sen ondan haber ver... leao osimhen ikilisi bana hakan ile çok hayal kurdurtuyor... geriden atacağı iyi paslarla farklı şeyler yaşatabilir bize diye düşünüyorum...