Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 29.030
- 12.207
- 2.123
Bu takıma bundan sonra 26 yaş üstünde GURBETçi topçu alanın ALLAH BELASINI VERSİN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dk ne kadar etki etmistir sakatlik olmadigi surece(yogun sezon uzerine) aslinda soru isareti , 3 mac oynadik babayi alip donduk. Yunus da ayni sureci gecirdi bakinca.Barışın durumunu Dünya kupası destekli okan sezon yüklemesi olarak düşünmek istiyorum.
Umarım öyledir, isteksizlik kaynaklı çalışmama ise cidden büyük sorun geliyor.
En son İçim ayran almıştım. Çeşme suyundan hallice olunca İçim markasını boykot etmeye başladım.en son nezaman icim sutlu cikolata sutu ictin
Bir miktar olduguna eminmiyiz renkdas Lyon macindaki 11 inde Ederson 33 Semedo 32 Ake 31 Skinisr 31 Kante 36 Muric 32 Talisca 32Avrupa olmasa evet. Avrupa korkutuyor beni o kadar geniş kadromuz yok
Fb bi miktar daha geniş bizden ama takım yaşlı
Sutas ya da ekerEn son İçim ayran almıştım. Çeşme suyundan hallice olunca İçim markasını boykot etmeye başladım.
+YörsanSutas ya da eker![]()
su rezilligi bak tiksiniyorum bu heriften
Genc olanıda Yusuf Demir'di; en 10 milyon maliyeti oldu, 4 sene oturup gitti.Bu takıma bundan sonra 26 yaş üstünde GURBETçi topçu alanın ALLAH BELASINI VERSİN
Hiç oynamaması daha iyi. 2 kere Avrupadan elendik kaan yüzünden kâr zarar maliyet hesaplamasını ordan biç.Genc olanıda Yusuf Demir'di; en 10 milyon maliyeti oldu, 4 sene oturup gitti.
su rezilligi bak tiksiniyorum bu heriften