Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barışın durumunu Dünya kupası destekli okan sezon yüklemesi olarak düşünmek istiyorum.

Umarım öyledir, isteksizlik kaynaklı çalışmama ise cidden büyük sorun geliyor.
Dk ne kadar etki etmistir sakatlik olmadigi surece(yogun sezon uzerine) aslinda soru isareti , 3 mac oynadik babayi alip donduk. Yunus da ayni sureci gecirdi bakinca.

Sane 2 mac kesik yedi. Leao su an direkt sahaya surmeye hazir olmadigini dusunursek basak macinda sane sol yunus sag baslanmali bence

Bizim stoper,orta saha ve yedek forvet transferinden önce;

Eğer satılıyorsa HIRS,MÜCADELE,İSTEK satın almamız lazım bonservisiyle takımda en büyük eksiğimiz bunlar

Yedek santrafor
Ön libero
Sol stoper lazım çok acil

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Marc Casado'nun transfer döneminin sona ermesinden önce Barcelona'dan ayrılması için seçenekler değerlendiriliyor. (Fabrizio Romano)

Fistik gibi u23 iste. Alsaniza

Sane kalmalı takımın kilit isimlerinden biri adamın karşısına barış sağına sara arkasına tor Lemina koyarsan tabi verim alamazsın

su rezilligi bak tiksiniyorum bu heriften

Bu adamı savunanların tek dayanağı kalmıştı.. "ama abilik yapıyor" artık o kozları da gitti.
Abilik vs. tamamen evlatlara ekmek yedirmek için öne atılan bir safsata
2026 yılındayız, ne abisi Allah aşkına

Maaşları vs. geçtim bu oyuncular yedek kulubesini gereksiz şişiriyor. Sonra iki 11imiz var gibi gözüküyor işte

Acı gerçek söylüyorum.
Sara barış,torreira ve lemina ile oynayamıyor.
Yunus ve osimhenle bir şeyler yapmaya çalışıyor fakat bu üçü atak sırasında birbirinden çok kopuyor araları çok uzak oluyor.
Bakın bir iki pozizsyonda kafayı yedim. Top torreirada orta sahada; jakobs ileride takımın çoğu ileride durdu sağa doğru top sürdü sonra döndü 10 saniye sonra jakobsu gördü.

Aynı yerde aynı şekilde davinson kaleye geri döndü.

Bizim en büyük sorunumuz bu hemen geri dönmek.

Sara ne zaman pas yapabileceği oyuncular olursa o zaman oynamaya başlıyor.
Geçen sene de bunu söyledim.
Ne zaman icardi, sane ile sahada olursa yaratıcılığı yükseliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt