Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.672
- 18.201
- 2.228
şimdi japon yenine kadar hesaplar satılmış medya ama febede 30 yabancıyı alt alta kimse toplamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazmasınlar diye bir ifade mı var ? Evet yazsınlar gördük yazılanları sonra o yazanlar adam kötü oynadığında yönetime, TDye ilk sallayanlar oluyor kim aldırdı bunu diye. Ben dahil taraftarı dinlememesi gerekiyor yönetimin bunu söylüyorum. Ayrıca izlemediğin adamı neye dayanarak istiyorsun ? Bunu tartışmakta forumda oluyor. Seninle aynı düşüncede mı olmak zorundayım. Evanderin 3 maçını izledim siteden adam skill videoları ile alakası olmadığını gördüm sen ne gördün de istiyorsun anlatsana biraz ?3 mac 1 maç vs. Evet bende izlemedim ama uzun videolardan beğendim adamı ve gelmesini istiyorum. Sana sıkıntısı nedir? 15 yıldır buradasın diye insanlar istediği fubolcuyu yazmak için icazet mi alacak hocam senden? Burası forum yahu "TRANSFER FORUMU" Bırakın da insanlar istediği futbolcuyu yazsınlar.
Evander için daha olumsuz oluyor fazla maç yapması yalnız.Biri 29 diger 14 mac yapmis. Saglikli bir karsilastirma degil bu
hayır verilmez2-3 maç için 3,2-3,5m mu verelim?
Sence 2 3 maç mı oynar mertens emrah?2-3 maç için 3,2-3,5m mu verelim?
Tam bir kene. Rakibi öyle bir bozuyor, öyle bir yıpratıyor ki kendisi kazanamazsa bile bir şekilde top takımında kalıyor. Küçük yaşlarından beri hayranlıkla takip ediyorum Lucas'ı. Maalesef geçen sezonunu iyi bir şekilde takip edemedim ama izleyenler onun tekrar yükselişe geçtiğini ve çok iyi bir form yakaladığı söylüyor.top çalma 20 üzerinden 25
Niye? Belki veiga 29 mac yapsa cosacak nerden biliyoruz?Evander için daha olumsuz oluyor fazla maç yapması yalnız.
Cicaldauyu denemek lazım yanında gelirseTam bir kene. Rakibi öyle bir bozuyor, öyle bir yıpratıyor ki kendisi kazanamazsa bile bir şekilde top takımında kalıyor. Küçük yaşlarından beri hayranlıkla takip ediyorum Lucas'ı. Maalesef geçen sezonunu iyi bir şekilde takip edemedim ama izleyenler onun tekrar yükselişe geçtiğini ve çok iyi bir form yakaladığı söylüyor.
Sampdoria dönemini bize izletirse gittiğinde en çok üzüleceğimiz futbolcu olur. O dönemini bilenler bilir, özellikle de Arsenal'e ilk gittiği dönem teknik becerileriyle, saha görüşüyle falan Kante'nin üzerinde potansiyeli var deniliyordu. Bu kadar sevdiğim ve takip ettiğim bir adamın buraya gelmesi aşırı mutlu etti beni.
Topsuz oyunda takip etmesi o kadar keyifli birisi ki, izlerken Lucas'ın depara kalktığı an o topu alacağını, rakibe bırakmayacağını biliyorsunuz. Bunu taraftara bile çok net hissettirebiliyor ki takım arkadaşları hücuma çıkarken, rakip sahadayken çok daha kafası rahat hareket edecek bu sayede. Etrafında oynayanların performansını da yükseltecektir. Özellikle de topla oynamayı seven iki yerli kanadımız onun gelişiyle çok mutlu olur
Tetteh meselesine dönerk.paşa evanderi seneye 2mye alır
Yani 2 sene sonra 15m€ verip biz alıyoruz?k.paşa evanderi seneye 2mye alır