Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 mac 1 maç vs. Evet bende izlemedim ama uzun videolardan beğendim adamı ve gelmesini istiyorum. Sana sıkıntısı nedir? 15 yıldır buradasın diye insanlar istediği fubolcuyu yazmak için icazet mi alacak hocam senden? Burası forum yahu "TRANSFER FORUMU" Bırakın da insanlar istediği futbolcuyu yazsınlar.
Yazmasınlar diye bir ifade mı var ? Evet yazsınlar gördük yazılanları sonra o yazanlar adam kötü oynadığında yönetime, TDye ilk sallayanlar oluyor kim aldırdı bunu diye. Ben dahil taraftarı dinlememesi gerekiyor yönetimin bunu söylüyorum. Ayrıca izlemediğin adamı neye dayanarak istiyorsun ? Bunu tartışmakta forumda oluyor. Seninle aynı düşüncede mı olmak zorundayım. Evanderin 3 maçını izledim siteden adam skill videoları ile alakası olmadığını gördüm sen ne gördün de istiyorsun anlatsana biraz ?

Ayrıca Mertens ile Evander kıyaslaması ne alaka da onunla alakalı bir maliyet kıyası yapılıyor. Birisi orta saha diğeri kanat/forvet. Mertens alınırsa bağımsız olarak alınır. Adam 35 yaşına geldi, Napoli efsanesi oldu, milli takımında 100 maça çıktı hala adamı 10 numara sanıp Evander ile kıyaslayan var ki Evander de ne kadar 10 numara tartışılır.

🔥 ÖZEL - Evander'in menajeri Geraldo Jose: "Biz Galatasaray'ı bekliyoruz bir kaç gün içinde döneceklerini söylediler. Bizim açımızdan bir sorun kalmadı."

2022-08-05 (15).webp

top çalma 20 üzerinden 25
Tam bir kene. Rakibi öyle bir bozuyor, öyle bir yıpratıyor ki kendisi kazanamazsa bile bir şekilde top takımında kalıyor. Küçük yaşlarından beri hayranlıkla takip ediyorum Lucas'ı. Maalesef geçen sezonunu iyi bir şekilde takip edemedim ama izleyenler onun tekrar yükselişe geçtiğini ve çok iyi bir form yakaladığı söylüyor.

Sampdoria dönemini bize izletirse gittiğinde en çok üzüleceğimiz futbolcu olur. O dönemini bilenler bilir, özellikle de Arsenal'e ilk gittiği dönem teknik becerileriyle, saha görüşüyle falan Kante'nin üzerinde potansiyeli var deniliyordu. Bu kadar sevdiğim ve takip ettiğim bir adamın buraya gelmesi aşırı mutlu etti beni.

Topsuz oyunda takip etmesi o kadar keyifli birisi ki, izlerken Lucas'ın depara kalktığı an o topu alacağını, rakibe bırakmayacağını biliyorsunuz. Bunu taraftara bile çok net hissettirebiliyor ki takım arkadaşları hücuma çıkarken, rakip sahadayken çok daha kafası rahat hareket edecek bu sayede. Etrafında oynayanların performansını da yükseltecektir. Özellikle de topla oynamayı seven iki yerli kanadımız onun gelişiyle çok mutlu olur

Tam bir kene. Rakibi öyle bir bozuyor, öyle bir yıpratıyor ki kendisi kazanamazsa bile bir şekilde top takımında kalıyor. Küçük yaşlarından beri hayranlıkla takip ediyorum Lucas'ı. Maalesef geçen sezonunu iyi bir şekilde takip edemedim ama izleyenler onun tekrar yükselişe geçtiğini ve çok iyi bir form yakaladığı söylüyor.

Sampdoria dönemini bize izletirse gittiğinde en çok üzüleceğimiz futbolcu olur. O dönemini bilenler bilir, özellikle de Arsenal'e ilk gittiği dönem teknik becerileriyle, saha görüşüyle falan Kante'nin üzerinde potansiyeli var deniliyordu. Bu kadar sevdiğim ve takip ettiğim bir adamın buraya gelmesi aşırı mutlu etti beni.

Topsuz oyunda takip etmesi o kadar keyifli birisi ki, izlerken Lucas'ın depara kalktığı an o topu alacağını, rakibe bırakmayacağını biliyorsunuz. Bunu taraftara bile çok net hissettirebiliyor ki takım arkadaşları hücuma çıkarken, rakip sahadayken çok daha kafası rahat hareket edecek bu sayede. Etrafında oynayanların performansını da yükseltecektir. Özellikle de topla oynamayı seven iki yerli kanadımız onun gelişiyle çok mutlu olur
Cicaldauyu denemek lazım yanında gelirse

valla geçen sene 13. olduk kadro leşti ardında o kadar berbat bir kadro bıraktı ki burak elmas ve hoca mecbur basacaz parayı alacaz topçuyu iskelet kursak bu yıl şampiyon olmak demek febesinden bejekesine alayını kaosa sürüklemek demek.Allahın izniylede şl kurasında nasılsa ingiliz ispanyol fransız italyan ve alman takımları yok playfofta bir zahmet play offu geçip katılsınlar şl ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt