Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertens + torreira aynı uçakla gelirse yeni havalimanında rekor kırılır bence.
normalde oyuncu karşılamayı desteklemiyorum fakat hem torreira gibi duygusal biri için hem de camia için güzel olur bence.
mertenste etkilenerek kariyerinin sonlarında belki liderlik etmek isteyebilir.
çok iyi olur.mertens,10 numara ve bir kanatla.omar,sekidika,cicaldau ve gomisi (boey) göndermen yeterlindombele gelirse kadro nasıl olur ?
Fernando, Ozan, Garry, Gomis?Şampiyon kadroda ne defans satabildik ne de forvet.
13.olduk defans sattık hatta diğer defansımızı da almak için uğraşıyorlar.
sen kafayı yemişsinhiç gerek yok, topçu karşılamaya giden adam yıkıktır. Rezildir kepazedir. Param yok bari topçuyu havalimanında göreyim diyendir.
Sanki Galaktik Cumhurbaşkanı geldi, topçu mopçu karşlılamayı geçelim.
Peki maliyet ile birlikte değerlendirirsen admin (4+ bonus). Kulübün mali şartlarını da göz önünde bulundurarak.Mali şartları kenara bırakırsak Mertens performans anlamında çekinilecek birisi değil.
Zaten oyuncuyu tanıyan çekinmez, tanımayan ya Falcao örneği falan der.
Sonu şanlı Ferrari'miz gibi olmasın pole alıp yarış kazanamıyoruzpoleeeeeeeee
acil forum hesabından takip edin, kulübün hesabı falan zanneder belki geri takip eder.gs yi ne zaman bulacak acaba
sen kafayı yemişsin
Sonu şanlı Ferrari'miz gibi olmasın pole alıp yarış kazanamıyoruz
En son bende bu moda gircem az kaldı ama ffp yüzünden kaçan futbolcular aklıma geldikçe geri çekiliyorum.Alın, Evander i de alın. Ndombili de gelsin, Mertens büyük kalite, Torera ilaç, üçe beşe bakılmasın yoldan geçeni bile tutup kadroya koyalım.
Ben muhasebeci değilem, güçlü kadro istirem.