- 16 Haziran 2010
- 190.942
- 133.722
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kulakları küçülmeye mi başladı bana mı öyle geliyor
![]()
Kanat yedeği olmadığını biliyorum da forvet için de 1 alternatif daha lazım. DK 70 de Mertensin kondisyonu düşüp aynı anda Sefer de de bir problem olursa Gomis'in eline bakarız. O da bana hiç cazip gelmiyor.Bence forveti sefer mertens götürürler ama kanat yedeği yok, yunus ve kereme yedek lazım emrekılınç, oğulcan ve barış var sadece.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cildi de pürüzsüz, hiç siyah nokta yok, nemli ve canlı duruyor. Sırrı ne acaba?
İlk gördüğümde Bi teknik direktör vardı ona benzettim adını unuttum suan Juventus hocasıydı herhalde
Valla fırsat kovalanacak da 10 no/kanat dışında öne oyuncu beklemiyorum artık ben.Şu anda 6-8 Yedeği var Midstjö, 10 yedeği var Emre Akbaba, Forvet yedeği var mı yok mu onun kararını veremiyorum. Sefer 11 de başlayamayacağı maçlarda Mertens forvet alternatifi olabilir ama Mertens 11 iken yedekten forvet ihtiyacı olduğunda sıkıntı olabilir. Kanat için iyi bir yedek lazım. Forvet için iyi bir yedek lazım. Defansı ise bilemiyorum. Sağ Bekte Ali Boey falan idare eder de Sol bekte Kazımcan ne yapacak bilmiyorum.
O avatar ne öyle gshsvdhjsjjsjseğleniyormuyuz)
Bizi hic eksiksiz gördünmü rtasÇok iyi kadro kuruldu ancak 100% eksiksiz olmak için mutlak kanat lazım. Yunus ve Kerem’ le koskoca sezon risk.
Defans lazım mutlaka, keşke Kaan olsa bu isim de.
Sağ bek Boey kalabilir baktık olmuyor Onur
Belki 1 orta saha daha olabilir.
Ama olmazsa olmaz kanat ve defans..
@Keramettin TANRIVERDİ merhametli bir insan bu iyiligini unutma derim.@Hakan Motz kardesim sagolsun, 2 sene sonra tekrar GSC'deyiz.
Hosbulduk Galatasaray'i menfaatsiz seven dostlar.
Bundan sonra hedefimiz 23ci sampiyonluktur!!
Geçmese bile en batık sizsiniz. Maaş bütçesiniz bizden 8-10 milyon civarı daha fazla.