Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nekadar da objektif bir arkadaş

ALEX Kral Jack Bauer - 06.08.2022 22:10

bos.gif

Olay şu bence gs nin transferlerden sadece torereia yı alırdım sakat olmasa seferovici gözüm kapalı alırdım o başka

Fenerbahçemin de
Luan Peres
Alioski
Lincoln Henrique
Emre mor
Pedro
Alırdım yani bence yine biz daha iyi transfer yapmışız ama bu iş transfer ile de bitmiyor takım olmak ve hoca önemli

Bence forveti sefer mertens götürürler ama kanat yedeği yok, yunus ve kereme yedek lazım emrekılınç, oğulcan ve barış var sadece.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kanat yedeği olmadığını biliyorum da forvet için de 1 alternatif daha lazım. DK 70 de Mertensin kondisyonu düşüp aynı anda Sefer de de bir problem olursa Gomis'in eline bakarız. O da bana hiç cazip gelmiyor.

Yıldız haramisi Ali Koc arkasına bakmadan kaçacak bu sezon sonunda. Son şansını da mal mal transferler yaparak heba etti.

Şu anda 6-8 Yedeği var Midstjö, 10 yedeği var Emre Akbaba, Forvet yedeği var mı yok mu onun kararını veremiyorum. Sefer 11 de başlayamayacağı maçlarda Mertens forvet alternatifi olabilir ama Mertens 11 iken yedekten forvet ihtiyacı olduğunda sıkıntı olabilir. Kanat için iyi bir yedek lazım. Forvet için iyi bir yedek lazım. Defansı ise bilemiyorum. Sağ Bekte Ali Boey falan idare eder de Sol bekte Kazımcan ne yapacak bilmiyorum.
Valla fırsat kovalanacak da 10 no/kanat dışında öne oyuncu beklemiyorum artık ben.

Çok iyi kadro kuruldu ancak 100% eksiksiz olmak için mutlak kanat lazım. Yunus ve Kerem’ le koskoca sezon risk.

Defans lazım mutlaka, keşke Kaan olsa bu isim de.

Sağ bek Boey kalabilir baktık olmuyor Onur

Belki 1 orta saha daha olabilir.

Ama olmazsa olmaz kanat ve defans..

Çok iyi kadro kuruldu ancak 100% eksiksiz olmak için mutlak kanat lazım. Yunus ve Kerem’ le koskoca sezon risk.

Defans lazım mutlaka, keşke Kaan olsa bu isim de.

Sağ bek Boey kalabilir baktık olmuyor Onur

Belki 1 orta saha daha olabilir.

Ama olmazsa olmaz kanat ve defans..
Bizi hic eksiksiz gördünmü rtas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt