Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öte yandan bu takım isim olarak ligin çok üstünde.. herhangi bir futbolcu da takımı yönetse zaten şampiyonluğun en büyük adayıyız. burada Okan hocanın katkısını (oyuncuya, takıma) bariz bir şekilde hissettirmesi lazım..

Neyse umarım ders olur bu kötü oyunlar, skora gram takılmıyorum, sezon başlarının önemi sıfır benim için. Önemli olan hatada ısrar etmemek ama düzeleceğini de sanmıyorum :) bu takım fizik olarak hazır olunca top oynamaya başlar. Okan hoca ne set kurabiliyor ne de pas oyunu :)

Futbol sadece sahada oynanmıyor güzel kardeşim üstünde milyarlarca para dönüyor.
Keske doğal olarak oynansada bizde keyifle izlesek
Bunun borsası,iddiası var .
Sadece örnek
Geçen sezon Giresun fener
Giresun Galtasaray maçları ne olmuştu tesadüf iste

Bu takıma iyi bir ortasaha gelecek gözüyle bakarsak bu oyuncu gurubundan en iyi faydalanılacak taktik 4-3-3 taktiğidir hem ofansta hem defansta daha dengeli bir takım olur.Ama okan hoca bunu denermi bilmem. Bu eski sistemde angelinho 2-3 maç sonra yuhalanmaya başlanır statta benden söylemesi

"Elinde Kane var onla başlamıyorsun. Bir de Leipzig gibi takımdan utanmadan finalde 3 yiyorsun. Onca yıldız var elinde ayıp ayıp. Tuchel istifa."

Diyor mu Münih taraftarı?

a6a017c3f730f2179337755f7b982480.jpg

Kane'i iade etmek isteyen bile var

muslera
boey nelsson abdul ?????
torreira ????
???? ???? ????
icardi​

As takımın çoğu hala belirsiz. Hoca ne planlıyor ben okuyamıyorum. Kadro mühendisliği nasıl yapıldı muamma. Kerem ve Zaha var, ikisi de sol kanatta verimli. Sağ kanatta kim oynayacak belirsiz, Zaniolo mu kalıyor, Keremi veya Zaha yı mı atacak oraya, Tete mi oynayacak, Rashica mı gelecek?

bakın büyük takımlar kanat aksiyonlarını herzaman minimum üçlerler

bek-ortasaha-kanat ile

misal örnek mariano-belhanda-fegh üçlüsü gibi

adam öyle bir oynatıyor ki

çoğu pozisyonda boey filan yalnız atak yapmaya çalışıyordu

bu bir büyük takımda OLAMAZ

hele rakip takım kapanırken

vallah ilk zalgiris maçında yazdım

ben bu sene ümitli değilim

sorunuda yazdım

hazırlık maçlarında bir ümit belki kabuğundan çıkar diye ümitlendim

geçen sene şampiyonluğa giderken takıntılığını göz ardı ettim

ama bu takıntılığı bu sezon bize pahalıya patlayacak

olmuyor büyük takım hocasının a b c d planları olur

birşeyler dener farklılık koyar

yok abi korkuyor adam yapamıyor

4 haftadır bangır bangır bağırıyorum berkanı 6 oynatan adamı zaten sorgularım
tam bir akıl tutulması

Bu sene avrupa olmasa yine rahat rahat şampiyon olurdu bu takım ama avrupadan dönğşler bu hocayla hep sıkıntı olacak ve göreceğiz.

Bence en rahat yazılacak yer icardi ve tete/rashica. Bunlarda sorun yok, 4231 devam edecekse bir 10 numara lazım, kim o ? Kerem de zaha da yapamaz, adamların verimi düşer. Bu kadro 4231 oynayamaz, oynayacaksa kerem kesilir.
hoca üçlü orta saha sevmiyor gibi. 4-2-3-1'den vazgeçeceğini zannetmiyorum. zaten geçen sene sezon boyunca belki toplamda 15-20 dakika farklı bir şey denemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt