- 3 Haziran 2015
- 57.125
- 66.301
- 4.143
Demiyor cünkü Kane Dün gece geldi"Elinde Kane var onla başlamıyorsun. Bir de Leipzig gibi takımdan utanmadan finalde 3 yiyorsun. Onca yıldız var elinde ayıp ayıp. Tuchel istifa."
Diyor mu Münih taraftarı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demiyor cünkü Kane Dün gece geldi"Elinde Kane var onla başlamıyorsun. Bir de Leipzig gibi takımdan utanmadan finalde 3 yiyorsun. Onca yıldız var elinde ayıp ayıp. Tuchel istifa."
zaha solda oynayacak kerem ortada oynuyamıyor cok top kaybı yapar mecbur saga gececek
sagda tete/rashica/barıs/kerem rekabeti cok zor
o yüzden rashica alınmamalı
zaha solda oynayacak kerem ortada oynuyamıyor cok top kaybı yapar mecbur saga gececek
sagda tete/rashica/barıs/kerem rekabeti cok zor
o yüzden rashica alınmamalı
"Elinde Kane var onla başlamıyorsun. Bir de Leipzig gibi takımdan utanmadan finalde 3 yiyorsun. Onca yıldız var elinde ayıp ayıp. Tuchel istifa."
vallah ilk zalgiris maçında yazdım
ben bu sene ümitli değilim
sorunuda yazdım
hazırlık maçlarında bir ümit belki kabuğundan çıkar diye ümitlendim
geçen sene şampiyonluğa giderken takıntılığını göz ardı ettim
ama bu takıntılığı bu sezon bize pahalıya patlayacak
olmuyor büyük takım hocasının a b c d planları olur
birşeyler dener farklılık koyar
yok abi korkuyor adam yapamıyor
4 haftadır bangır bangır bağırıyorum berkanı 6 oynatan adamı zaten sorgularım
tam bir akıl tutulması
Rotasyon ve değişiklik sıkıntı. Bunlari asmazsa zor.Bu sene avrupa olmasa yine rahat rahat şampiyon olurdu bu takım ama avrupadan dönğşler bu hocayla hep sıkıntı olacak ve göreceğiz.
hoca üçlü orta saha sevmiyor gibi. 4-2-3-1'den vazgeçeceğini zannetmiyorum. zaten geçen sene sezon boyunca belki toplamda 15-20 dakika farklı bir şey denemiştir.Bence en rahat yazılacak yer icardi ve tete/rashica. Bunlarda sorun yok, 4231 devam edecekse bir 10 numara lazım, kim o ? Kerem de zaha da yapamaz, adamların verimi düşer. Bu kadro 4231 oynayamaz, oynayacaksa kerem kesilir.
barış kontrol edip vursa saplayacak ama şansız çocukZanioloyu da satın abi
Kaleyi görünce saplayan adam bulursunuz