Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo zorunlu opsiyon harici kiralık olarak giderse bu ciddi bir başarısızlık olur bence.

Son düzenleme:
@Uğur İz

Satis konusunda bizim kulup hic bir zaman basarili olamadi, suyun karsi tarafi huleyle, masa altindan paralara copune bile karla satabiliyor.

Ben hic bir zaman satis konusunda basarili olacamizi sanmiyorum, menajer dunyasinda calisan bir arkadasa sordum, ifb nasil boyle satabiliyor diye.

cevabi suydu: Menajerleri para yedirirsen, kopek gibi calisip oyuncuyu satarlar, ama hic para vermeden bu is olmaz dedi. Mesela, X oyuncuyu resmi teklif getir, (sana 1-2 miljon ateslerim) menajer de direk satar ozaman.
Ben de fb gibi hülle yapalım dedim zaten.

Dun dedigim gibi kiralik sozlesmeye 10 macta forma giydikten sonra opsiyon devreye girer bir maddesi eklenmesi lazim. Aksi halde mallik olur opsiyon hakki tamamen Aston Villa'ya ait kalirsa.

Ben de fb gibi hülle yapalım dedim zaten.

Rogonla neler dondu 5 senedir, Fifa incelese garanti ceza yerler.

Ama biz menajerleri para yedirmiyoruz iste, Ahmet Bulutun aciklasmasi var, Dursun baskan benden rica ett Brumayi satarmisin diye, sonra adami Leipzige sattik 15'e, adam parasina istemeis biz vermemisiz.

Bunlar onemli seyler

Bizim orta sahada yıldız oyuncuya ihtiyacımız yok arkadaşlar. Bizim orta sahada hammala ihtiyacımız var. Yıldız oyuncuyu Sivas deplasmanı da koşturamazsın maç seçer. Takımda her oyuncu yıldız olmaz sene başından beri bir yıldız sevdası dır gidiyor anlamadım.

zaniolodan sicak para bekliyorduk o da olmadi :D unutun iyi bi 8 numarayi

Bu Monchi Avrupada ki itibarımızı da düşürüyo yav.Sevilla'dayken alamazdı Zaniolo'yu gitti Aston Vlla'da aldı..

Şu Fred hıyarını alsaydık bari. Fenerin uzun süre sonra iyi orta sahasi oldu bunu da engellemiş olurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt