- 18 Temmuz 2009
- 82.124
- 240.008
- 5.263
30 alsak iyien baştan öyle transfer edilmiş demek ki transferime izin vereceksiniz ben de size eninde sonunda 30 m euro getireceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 alsak iyien baştan öyle transfer edilmiş demek ki transferime izin vereceksiniz ben de size eninde sonunda 30 m euro getireceğim
Ne bu ciddi degildir inş valla ilk banı almamak icin forumdan kaçarım ağır sövmeden duramam.FLAŞ
Aston Villa, Zaniolo transferini bitirmek üzere!
Kiralama Ücreti: 3 M €
Satın Alma Opsiyonu: 27 M €
Galatasaray onay verdi.
(Alfredo Pedulla)
Ne üstadZaniolo ile ilgili umarım düşündüğüm şey olmuyordur.
aşağısına romanın alacağı payı falan da düşersek cebimize para girmez30 alsak iyi
Ben de fb gibi hülle yapalım dedim zaten.@Uğur İz
Satis konusunda bizim kulup hic bir zaman basarili olamadi, suyun karsi tarafi huleyle, masa altindan paralara copune bile karla satabiliyor.
Ben hic bir zaman satis konusunda basarili olacamizi sanmiyorum, menajer dunyasinda calisan bir arkadasa sordum, ifb nasil boyle satabiliyor diye.
cevabi suydu: Menajerleri para yedirirsen, kopek gibi calisip oyuncuyu satarlar, ama hic para vermeden bu is olmaz dedi. Mesela, X oyuncuyu resmi teklif getir, (sana 1-2 miljon ateslerim) menajer de direk satar ozaman.
Zorunlu olmayan opsiyonla satış, almazlarsa tazminatNe üstad
Transfere gerek yok, Okan hocanın dünkü açıklamalarından sonra Erden Timurun yerinde olsam adam almam
Maçtan sonra okan hoca zanılo sakat dedi.Zaniolo konusuna yönetim bir aciklama yapmalı bilgi kirliliği ortadan kalkmalı gidecek mi kalacak mı?Antrenmalar da neden yok?
Nelssona icin tamam olabilir ama dünkü olay dubois icin. O da kendi basina degil. Her oyuncu öyle degisiklikten sonra kafayi yerse otorite diye birsey kalmaz.Nelsson fizikli adam, Okan çıkıp salladı diye toparlamadı yani.
Ben de fb gibi hülle yapalım dedim zaten.
Ben de almam. Çünkü debrünü goretzkayı bile getirsen her halukarda sergio oynayacak.Transfere gerek yok, Okan hocanın dünkü açıklamalarından sonra Erden Timurun yerinde olsam adam almam
Böyle birşey olsa sinirden kendimi .....FLAŞ
Aston Villa, Zaniolo transferini bitirmek üzere!
Kiralama Ücreti: 3 M €
Satın Alma Opsiyonu: 27 M €
Galatasaray onay verdi.
(Alfredo Pedulla)
İnşallah ortada kalır.