Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya milli takım oyuncusunu böyle bir anlaşmaya gönderen yönetim herturlu eleştiriyi hakeder umarım haber dgoru degildir

27 milyonun 7si bonus muymuş? Oha buna tamam diyen yönetim oluşan tüm olumlu havayı bozar!

Şu Fred hıyarını alsaydık bari. Fenerin uzun süre sonra iyi orta sahasi oldu bunu da engellemiş olurduk.
Rakiplerin aldıkları oyuncuyu önemsememek gerekir bence reis.Bizim elimiz daha kuvvetli Şampiyonlar Ligi'nden dolayı.Fred olmazsa gidersin daha iyisini veya o seviyede 1'ini alırsın..

@Uğur İz

Satis konusunda bizim kulup hic bir zaman basarili olamadi, suyun karsi tarafi huleyle, masa altindan paralara copune bile karla satabiliyor.

Ben hic bir zaman satis konusunda basarili olacamizi sanmiyorum, menajer dunyasinda calisan bir arkadasa sordum, ifb nasil boyle satabiliyor diye.

cevabi suydu: Menajerleri para yedirirsen, kopek gibi calisip oyuncuyu satarlar, ama hic para vermeden bu is olmaz dedi. Mesela, X oyuncuyu resmi teklif getir, (sana 1-2 miljon ateslerim) menajer de direk satar ozaman.
Aslında menajere sormana gerek yoktu. Bunların hepsini dünkü mesajımda aynen aktarmıştım. Yıllrdır bilinen şeylerdir. Zaman zaman ''Aoovv o kadar komisyon verilir mi?'' filan diye çatlak sesler de çıkar, komisyon paylaşımı iması veya direkt suçlamasına varacak şekilde...

Elinde Italya'nin genc altin cocugu var bunu da iyi paraya satamazsan sittin sene kimi alirsak alalim kimseyi iyi paraya satamayiz demek. Arkadaslar Fenerde olsa 35-40 milyon euroya alicisi olurdu diyor, cevap da veremiyorum maalesef. Zaniolo'dan daha marka isim ve bu yasta kimi alabilirsin? Oyle bir sans 20 yilda bir gelir zaten. Bunu da pazarlayamiyorsak, pes vallah.

Hem zorunlu opsiyon olmasın hem 3-5m kiralama ücreti vereyim olmaz. Zorunlu opsiyon olmasın isteyen 10-15m kiralama ücreti vermeli. Diğer türlü bizim enayiliğimiz olur bu anlaşma. Ömrü billah da kimseyi satamazsın bu enayilik damgasıyla.

Anlamadığım şey zaniolo gitmek istemediği halde biz neden oyuncunun değerini dusuruyoruz oynatmak yerine ,zorla göndermeye çalışıyoruz tok satıcı olmak cokmu zor

Rakiplerin aldıkları oyuncuyu önemsememek gerekir bence reis.Bizim elimiz daha kuvvetli Şampiyonlar Ligi'nden dolayı.Fred olmazsa gidersin daha iyisini veya o seviyede 1'ini alırsın..
Daha iyisini alırsak hiç sorun yok ama hiç isim çıkmıyor biraz panik transferi yaparız diye korkuyorum. Erden şef yanıltmadı henüz umudumuz o.

Hafta sonunu yine zehir ettiler. Kayseri beraberliği üzerine zaniolo muhabbeti.

Yahu arkadaş git Bi menejerlele veya menejer şirketiyle anlaş. De ki bak kardeşim bizde İtalyanın A Milli oyuncusu var biz bunu satacaz. Sattığınız bedelin %10 'u veya %5' i artık neyse sizin. Satın bu adamı. Bak nasıl satılıyor adam. Bıktım şu kulübün oyuncu değerini düşürmesin yahu. Morutan dünkü maçta olsa Vallahi fark yaratıldı dar alan adamına ihtiyacın var. Adam belli adamın oyunu belli madem kullanmayacaksın ne diye kampa alıp sonra da satacam diye uğraşıyorsun ya. Oyuncuların özellikleri belli ne yapıp ne yapamayacakları belli hepsinin menejeri var. Bizim kadar satma değer katma konusunda kabız kulüp yok bıktım yeter ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt