- 3 Temmuz 2012
- 139.558
- 87.981
- 5.338
yeterince kininizi kustunuz mu kereme arkadaşlar
inşallah bidaha oynamaz
inşallah bidaha oynamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melikşak bilmis isteLeandro Paredes ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladık. (Nicoló Melli / Roma Giallo Rossi Forum)
Gününde olmadığı zaman sürekli zorlamaması lazım yoksa alışınca yine performansı yükselecektir Kerem'in.kerem'i çok sevmeyen, hatta bu sitede konusuna yazamayan biri olarak toparlayacağına eminim
geçen sene de aşırı kötü başlamıştı
tek problem sürekli saçma sapan denemesi, biraz daha basit oynamalı, zira diğer öndeki diğer 4 adamdan 3ü kendisinden daha yaratıcı oyuncular olacak.
Biz iki saattir neyi konuşuyoruz yavZaniolo antrenmanda yok yine.
A. Ercanlar ve diğer gey fbliler onu iddia ediyor, bilmiyorum ne kadar doğru. İyice kudurmuşlar
Böyle bir ortasaha lazım
Daha yeni girdim nete. Antrenman fotolarını yeni gördüm.Biz iki saattir neyi konuşuyoruz yav
Fred ile Szymanski’de de garanti bonuslar var. FRED 15 kesin, diğerini bilmiyorum. 12-13 falan sanırımUfff kazığa bak , fred cengiz 2lisi 25 milyon euro bonuslar hariç.. symanzskiyi katarsak toplam 40m bu 3 oyuncuya vay anam vay
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Puhah patladım yaLeandro Paredes ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladık. (Nicoló Melli / Roma Giallo Rossi Forum)
27 zorunlu ise dogru olabilir. Yoksa imkani yok. O kadar salakca bir satis yapmamizin imkani yok.Zaniolo ya tapılan 3+27 Aston villa teklifini kabul etmişiz herhalde, bilgisi olan var mı? Zeniti reddedince mecbur kalmışız
TamamHA UNUTMADAN
bakambuyu biyere çakıp forwet almalıyız acil