Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.887
- 73.396
- 5.188
hayır, bırak şu toloi aşkını da maç paylaşTransferin son günlerinde Nelsson'un satılıp yerine Merihle Toloi'nin alınmasını ister misiniz?Eğer 3lü 1 savunmayla oynayacaksak..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır, bırak şu toloi aşkını da maç paylaşTransferin son günlerinde Nelsson'un satılıp yerine Merihle Toloi'nin alınmasını ister misiniz?Eğer 3lü 1 savunmayla oynayacaksak..
Yok yok yok...Transferin son günlerinde Nelsson'un satılıp yerine Merihle Toloi'nin alınmasını ister misiniz?Eğer 3lü 1 savunmayla oynayacaksak..

Kuponlar konusuna atıyoz 2-3 gündür de oynamıyosunuz kankshayır, bırak şu toloi aşkını da maç paylaş
Her gün başka bir saçmalık okuyoruz sayenizde.Adamın vizyona bak 245 mioluk yıldızlar topluluğu çektik altına basın toplantısına yanına Berkan'ı alıp çıkıyor. Tüm takıma bir mesaj bu ben vasat sevici bir adamım evlatcıyım diyor.
Bizde Kewell'ın stoper oynamışlığı var o yüzden Salih forvet hamlesini yadırgamadım.salihin pivot oynama durumunu uzun yıllar aşamam

neden zahayı alıp cıkmıyor meselaAdamın vizyona bak 245 mioluk yıldızlar topluluğu çektik altına basın toplantısına yanına Berkan'ı alıp çıkıyor. Tüm takıma bir mesaj bu ben vasat sevici bir adamım evlatcıyım diyor.
alla allaOkan Buruk: "Torreira oynayabilecek durumda."
ama en iyisi için bekletiliyorOkan Buruk: "Torreira oynayabilecek durumda."
Renota Sanchez de Roma'ya gidiyor ikisini birden bitirmişler.
Ozaman neden oynamiyorOkan Buruk: "Torreira oynayabilecek durumda."
Ozaman neden oynamiyor
Hoca o maç hazır değildi diye söyledi.Okan Buruk: "Biz 3 maç oynayıp ligi bitirmiyoruz upuzun bir sezon var hazır olana kadar hiçbir oyuncumu riske atmam. Biz %100 hazır olmayan oyuncularımızı da korumak zorundayız. Torreira Kayseri deplasmanında %100 başlayacak durumda değildi."