Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bırakın taraftarı suçlamayı arkadaş

Bizim lig bittiğinde herkesin hemfikir olduğu en elzem transfer bekleyen noktalarımız neresiydi

Sol bek

Forvet

8 ve 10 numara değil mi?

Şimdi suçlu neden taraftar oluyor

Delirdiniz mi arkadaş
E tamam sadece 8 kaldi o da gelecek

Yangın yapmayın demek aslında transfer olmayacak demek değil :) Sakin olun Erden görüşüyor ama oyuncular henüz ikna değil demek gibi okuyabilirsin sen.
Umarım öyledir renktaş

Ama acil değil gibi açıklamalar beni korkutuyor

Malum içimizden hallederiz dönemlerini de yaşadık sonuçta

Hoca Zaniolo, Yunus, Yusuf bunlar gitmek istiyor, De Paul ya da Guendouzi istiyor diyip satacağımız oyuncuların fiyatını iyice dibe düşürüp alacağımız oyuncuları da fiyatını mı arttırmasını mı istiyorsunuz. O yüzden normal bir basın toplantısı oluyor. Transfer sorularını da geçiştiriyor.

Okan hocamız transfer konusunda Hamza hocamızın düştüğü hataya düşmez inşallah. Torreira’nın yanına çok net adam lazım.

Okan Buruk: "Oyuncularımızın %100 hazır olup olmadığını bilecek ben ve ekibim. Oyuncularımızı tam hazır hale gelmeden riske etmeyeceğiz, oynamayacağım. Zaha, yavaş yavaş kadroya girecek

haddinizi bilin arkadaşlar okan hoca öyle diyor

Okan Buruk: "Sıraçhan ilk defa bizle antrenmana çıktı onunla ilgili de önümüzdeki hafta karar vereceğiz."

Okan Buruk: "Oyuncularımızın %100 hazır olup olmadığını bilecek ben ve ekibim. Oyuncularımızı tam hazır hale gelmeden riske etmeyeceğiz, oynamayacağım. Zaha, yavaş yavaş kadroya girecek

haddinizi bilin arkadaşlar okan hoca öyle diyor

Yalnız bunu söylüyorsa %100 hazır olan oyuncularla futbola benzer bir şey izletmesi gerekiyor sahada.

Hayatinda bir defa bile top oynamamis adamlar burda ahkam kesiyorlar torreira neden oynamiyor diye

Adam diz sakatligi gecirdi,birde kamp döneminde efor antremanlarinda hic birinde yer alamadi

Spor salonunda yarim saat kosmakla olmuyor bu isler

Kayseri maci icin diyorum eger maca baslamis olsa adale sakatligi yasama ihtimali cok yüksek

Biraz olsun top oynamis adam hazir olmayan bir sporcunun ne kadar kolay sakatlanabilecegini anlar
Tamam kardeş kayseri maçına çıkan 11 de çok doğruydu değişiklikler de çok doğruydu oynanan oyun da iyiydi tamam iki gündür aklımızla alay ediyorsun burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt