Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.705
- 4.959
- 673
Görüyorum ki burda okan hocamıza karşı hain bir yapılanma söz konusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birazdan basın toplantısı var hocamız 8 numara için en azından ufak da olsa bi duyum verse de kendimize gelsek.
E tamam sadece 8 kaldi o da gelecekYahu bırakın taraftarı suçlamayı arkadaş
Bizim lig bittiğinde herkesin hemfikir olduğu en elzem transfer bekleyen noktalarımız neresiydi
Sol bek
Forvet
8 ve 10 numara değil mi?
Şimdi suçlu neden taraftar oluyor
Delirdiniz mi arkadaş
Umarım öyledir renktaşYangın yapmayın demek aslında transfer olmayacak demek değilSakin olun Erden görüşüyor ama oyuncular henüz ikna değil demek gibi okuyabilirsin sen.
demirbay değil mi yav 8 de zaten ki daha iyisi gelecek olmasına rağmen hadi gelmedi diyelimE tamam sadece 8 kaldi o da gelecek
Doğru diyorsun renktaş.Umarım öyledir renktaş
Ama acil değil gibi açıklamalar beni korkutuyor
Malum içimizden hallederiz dönemlerini de yaşadık sonuçta
FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım beklediğimize değer bir isim gelirE tamam sadece 8 kaldi o da gelecek
Aha Kadro disi geliyorOkan Buruk: "Sıraçhan ilk defa bizle antrenmana çıktı onunla ilgili de önümüzdeki hafta karar vereceğiz."
Okan Buruk: "Oyuncularımızın %100 hazır olup olmadığını bilecek ben ve ekibim. Oyuncularımızı tam hazır hale gelmeden riske etmeyeceğiz, oynamayacağım. Zaha, yavaş yavaş kadroya girecek
haddinizi bilin arkadaşlar okan hoca öyle diyor
kiraya falan verir. sırachan iyi çıkarsa mazallah berkanı keserOkan Buruk: "Sıraçhan ilk defa bizle antrenmana çıktı onunla ilgili de önümüzdeki hafta karar vereceğiz."
şöyle de bir şey var kanka;Taraftar kulubun icine bu kadar giremedigi icin en basarili kulubuz zaten
Taraftar oyle istiyo boyle istiyo
Taraftar dalgasina baksin bos yapmasin
Tamam kardeş kayseri maçına çıkan 11 de çok doğruydu değişiklikler de çok doğruydu oynanan oyun da iyiydi tamam iki gündür aklımızla alay ediyorsun buradaHayatinda bir defa bile top oynamamis adamlar burda ahkam kesiyorlar torreira neden oynamiyor diye
Adam diz sakatligi gecirdi,birde kamp döneminde efor antremanlarinda hic birinde yer alamadi
Spor salonunda yarim saat kosmakla olmuyor bu isler
Kayseri maci icin diyorum eger maca baslamis olsa adale sakatligi yasama ihtimali cok yüksek
Biraz olsun top oynamis adam hazir olmayan bir sporcunun ne kadar kolay sakatlanabilecegini anlar