Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
27 kesinse o da olumlu adam 15’e alındı ne de olsa. Zaten Okan’ın bu adamı oynatacağı yoktu.

Okan hoca zanioloyu oynatacak sistem bulamadı bana göre, sistem değişikliğine de cesaret edemedi. Acele satışın sebebi budur. Umarım zaha kerem vs derken bu adamlar da mundar olmaz elinde. Zaten belli ki zahanın pozisyonunu bulana kadar 6-7 maç harcayacak. Çok soğudum kendisinden.

Kimin içine siniyor b*ktan bonuslarla zorunlu olmayan opsiyonlarla zaniolonun gidişi? Aynı anlaşmayı cl katkısı alıp seneye yapamazdık diyen var mı?

Tahminen orta saha transferinde bonservis için planlanan 10 milyon Euro civarında bir bütçe vardı. Zaniolo anlaşmasının detaylarına göre bu bütçe artacak. Bu şekilde Guendouzi tarzı bir transfer zorlanabilir.

Okan hoca zanioloyu oynatacak sistem bulamadı bana göre, sistem değişikliğine de cesaret edemedi. Acele satışın sebebi budur. Umarım zaha kerem vs derken bu adamlar da mundar olmaz elinde. Zaten belli ki zahanın pozisyonunu bulana kadar 6-7 maç harcayacak. Çok soğudum kendisinden.

Kimin içine siniyor b*ktan bonuslarla zorunlu olmayan opsiyonlarla zaniolonun gidişi? Aynı anlaşmayı cl katkısı alıp seneye yapamazdık diyen var mı?
Zaha alınırken dedim 4-4-2 oynuyorsak Zaha gelirse Zaniolo gider rolünü çalmış oluyor diye boşuna demedim Zaniolo düşmanı ilan edildik. İkisini oynatabileceğimiz tek sistem 4-3-3'dü başka bir sistemde oynatamazdık.

Dogum makinesi Wanda:

6.jpg

5.jpg
4.jpg
2.jpg

3.jpg

1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt