Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agresif ya o, takımın dengesini bozuyor diye gider.Zaha sisteme uymuyor diye gidecek daha dur
Felix gelirse her türlü oyuncuyu savunurum iyi oynadığında yavZaniolo'ya hantal, oyun görüşü yok, pozisyon bilgisi zayıf diyenler Felix'e 12x3 setten haftada 5 gün gym tavsiyesi verebilirler...
Burhancan Terzi: "Midtsjö 3-3.5 m euro civarına satılabilir."
Efe Akman'ı satarız onlara reisLan biz romayla maç yapacaktık bu zaniolo transferinde sözleşmiştik herif ikimizden de gitti biz neyine maç yapacağız ki şimdi.
Neyse gelsinler de az paradese söveriz.

Zaha alınırken dedim 4-4-2 oynuyorsak Zaha gelirse Zaniolo gider rolünü çalmış oluyor diye boşuna demedim Zaniolo düşmanı ilan edildik. İkisini oynatabileceğimiz tek sistem 4-3-3'dü başka bir sistemde oynatamazdık.Okan hoca zanioloyu oynatacak sistem bulamadı bana göre, sistem değişikliğine de cesaret edemedi. Acele satışın sebebi budur. Umarım zaha kerem vs derken bu adamlar da mundar olmaz elinde. Zaten belli ki zahanın pozisyonunu bulana kadar 6-7 maç harcayacak. Çok soğudum kendisinden.
Kimin içine siniyor b*ktan bonuslarla zorunlu olmayan opsiyonlarla zaniolonun gidişi? Aynı anlaşmayı cl katkısı alıp seneye yapamazdık diyen var mı?