Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun lucas da oynasın icardi de zaha da oynasın. Üçünün de ilk 11 de görmek istiyorum.

Bu sene tek istediğim oliveranın gitmesi.

Zaniolo’nun Aston Villa için geçeceği sağlık kontrollerinde sorun çıkar mı acaba

Ramosa da gereksiz dersek Allah çarpar. Ramos bu ya 1 sene oynaması bile Galatasaraya o kadar pr kazandırır ki. Herşey para değil. Ki ramos oynar.
Renktaş para olmadıktan sonra pr ile futbolcu alamazsın. 1 tane örnek göster bana parasız sırf ismimize gelecek? Her sene bu sponsorluk gelirleri gelmeyecek. Camia desen dinazor kaynıyor yarısı tökezlesinde Erdenin üzerine toprak atalım diye bekliyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Olm bu lemina bize kaç yaşıda geldi lan, beckham gillerden mi bu herifde daha yeni 29 olmuş. 26 yaşındaki oyuncyu 3 milyon civarına almayı neden bu riske girmedik ki biz. Pulgar şoparı verine bu herifi gidip alabilirdik sezon başı.
Burada yok kronik sakat yol şöyle böyle deniliyordu.Dedik cüzzi bir fiyata alinabilirdi..transferde çok hata yapıyoruz çok..bu yüzden hem sportif hem ekonomik başarıyı sürekli hale getiremiyoruz

Renktaş para olmadıktan sonra pr ile futbolcu alamazsın. 1 tane örnek göster bana parasız sırf ismimize gelecek? Her sene bu sponsorluk gelirleri gelmeyecek. Camia desen dinazor kaynıyor yarısı tökezlesinde Erdenin üzerine toprak atalım diye bekliyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Galatasaray bu sene çok rahat şampiyon olacak. Buna inancinizi diri tutun. Kayseri maçına bende çok kızdım. Düzelecek.

9.5 kiralama, 20 opsiyon yazmak yerine,
7 kiralama, 22.5 opsiyon, opsiyon kullanılmazsa +2.5 yazmanın ne gibi bir espirisi var biri açıklayabilir mi?
Kiralama bedeli : 7 milyon Euro
*Zorunlu Satın alma opsiyonu : 22.5 milyon Euro
*[20 macta oynarsa devreye girer, devreye girmedigi an kira bedeli 10 milyon euro'ya cikiyor]
7.5 milyon Euro ulaşılabilir bonuslar
10 milyon Euro zor bonuslar
TOPLAM = 47 MİLYON EURO
[Spor Gecesi - Haluk Yürekli]

Kiralama bedeli : 7 milyon Euro
*Zorunlu Satın alma opsiyonu : 22.5 milyon Euro
*[20 macta oynarsa devreye girer, devreye girmedigi an kira bedeli 10 milyon euro'ya cikiyor]
7.5 milyon Euro ulaşılabilir bonuslar
10 milyon Euro zor bonuslar
TOPLAM = 47 MİLYON EURO
[Spor Gecesi - Haluk Yürekli]
Zaniolo sakatlıl yaşamasın. İngiltereyi kasip kavurur. City yapar diyemem ama arsenal manu vs kesinlikle yapar. keşke satıştan yüzde 10 vs de koysaydık.

Ramos 1 yıllık sözleşmeye gelecekse gelsin fizik durumu nasıl bilen eden yok dzeko kadar bitik değildir sanırım
Lakin nelsson apo tandemini bozmak bizi zorlayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt