Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ulan gelsin ramos... Pepe yerine frank de Boer örneği verseymişim keşke... :)

Gelirse taş gibi de oynarsa sıkıntı yok. Dediğim gibi şüphelerim yol değil. Ama düşününce cicu ya 6 milyon verip birşey alamamaktansa buna 4 5 verip tecrübesini satın almak daha akıl karı...
onu yazdım yukarılarda. performans alacağız diye transfer edilip (evet maası düşük oluyor ama) bonservisine verilen paralarla kulübe kaçan daha fazla. onun yerine performansından şüphe dahi edilmeyecek adamları getirmek mantıklı. bknz. drogba.

etkisi hala konusuluyor. aldığı parayı tartısanı gördünüz mü hiç yada hatırlayanı?? ben hatırlamıyorum mesela.

yakıştı

Ekli dosyalar

• F3krbIyXsAA72vF.webp
    F3krbIyXsAA72vF.webp
    87,5 KB · Görüntüleme: 38
onu yazdım yukarılarda. performans alacağız diye transfer edilip (evet maası düşük oluyor ama) bonservisine verilen paralarla kulübe kaçan daha fazla. onun yerine performansından şüphe dahi edilmeyecek adamları getirmek mantıklı. bknz. drogba.

etkisi hala konusuluyor. aldığı parayı tartısanı gördünüz mü hiç yada hatırlayanı?? ben hatırlamıyorum mesela.
Gelsin gelsin...

Bu yıl birde Anadolu takımları leş. Dzeko yürüyerek show yaptı Antep'e. Geçtiğimiz yıllar gibi zorlu olmayacak lig Kayseri maçına aldanmayın. Ramos ligde de aksamaz. Tek Adana Demir güçlü Anadolu klubü.

alakası yok, kulüpler batıyorsa maaşlardan batıyor

feghouliye 5 yıl boyunca 4 milyon verdin herif toplasan 1 yıl top oynadı

falcaoya gittin 7 verdin senelik maça çıkamadı bi ton örnek var böyle selçuk falan bile yıllık 3.5 alıyodu sahada yürüyemezken

Al morutanla must mohammedi bonservis verip aldın ufak da olsa kar edip elinden çıkarıyosun şimdi

Ramos tarihin en iyi defansı istiyorum falan deyin tamam da böyle kandırmayın kendinizi yok kulüp bonservisten batıyomuş falan

Fener 40 yasindaki cekuya yillik 10m verip alınca off çok iyi transfer yaptilar boku yedik, biz 35 yasindaki goatmosa yillik 4 m verip alinca kufur kiyamet. Birakin ya.
Džeko fenerin el bombası olacak. Bir taraflarında patlayacak... Ali Koç u koltuğundan edecek adam gibi adamdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt