Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Ramos bize geliyor diye kızanlarla, başka bir kulübe imza atsa niye biz almadık diye kızanlar aynı kişiler olur, diğil mi ama 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu yazdım yukarılarda. performans alacağız diye transfer edilip (evet maası düşük oluyor ama) bonservisine verilen paralarla kulübe kaçan daha fazla. onun yerine performansından şüphe dahi edilmeyecek adamları getirmek mantıklı. bknz. drogba.Gelirse taş gibi de oynarsa sıkıntı yok. Dediğim gibi şüphelerim yol değil. Ama düşününce cicu ya 6 milyon verip birşey alamamaktansa buna 4 5 verip tecrübesini satın almak daha akıl karı...
Kimse böyle bişey demediği için boş laf etmeyi nagerek olarak görüyorumFener 40 yasindaki cekuya yillik 10m verip alınca off çok iyi transfer yaptilar boku yedik,
Tamam ulan gelsin ramos... Pepe yerine frank de Boer örneği verseymişim keşke...![]()

Ramos diloluğu bıktırdıTamam ulan gelsin ramos... Pepe yerine frank de Boer örneği verseymişim keşke...![]()
Gelsin gelsin...onu yazdım yukarılarda. performans alacağız diye transfer edilip (evet maası düşük oluyor ama) bonservisine verilen paralarla kulübe kaçan daha fazla. onun yerine performansından şüphe dahi edilmeyecek adamları getirmek mantıklı. bknz. drogba.
etkisi hala konusuluyor. aldığı parayı tartısanı gördünüz mü hiç yada hatırlayanı?? ben hatırlamıyorum mesela.
10 filandır.ali can yaycılı tier kac?

Akşama ortalık alevlenebilir.
o arkadaş bazen içerek yazıyorKimse böyle bişey demediği için boş laf etmeyi nagerek olarak görüyorum
tehlikeli ahb. dikkat etmeleri gerek
Ramosa 4 numarayı verecek miyiz nedir fikriyatın.
hosgeldin h.cund
Artık taraf olmuyorum sonra Zaniolo düşmanısın diye takıntılı gezen birileri oluyor.

alakası yok, kulüpler batıyorsa maaşlardan batıyoronu yazdım yukarılarda. performans alacağız diye transfer edilip (evet maası düşük oluyor ama) bonservisine verilen paralarla kulübe kaçan daha fazla. onun yerine performansından şüphe dahi edilmeyecek adamları getirmek mantıklı. bknz. drogba.
etkisi hala konusuluyor. aldığı parayı tartısanı gördünüz mü hiç yada hatırlayanı?? ben hatırlamıyorum mesela.
Džeko fenerin el bombası olacak. Bir taraflarında patlayacak... Ali Koç u koltuğundan edecek adam gibi adamdır...Fener 40 yasindaki cekuya yillik 10m verip alınca off çok iyi transfer yaptilar boku yedik, biz 35 yasindaki goatmosa yillik 4 m verip alinca kufur kiyamet. Birakin ya.