Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldıkları adamlar kariyerlerinde bişeyler başarmış 3 aşağı 5 yukarı ne verecekleri belli. Sende o durum yok işte Jelert 9 milyon bayıldın tüy siklet adam.

Sara 18 milyonluk topçu değil gibi sene içinde 26 olucak bidaha o paralara satışı olmayacak belki

Jakobs asla 10 milyonluk sol bek değil ki sol bekin birini gönderdin diğerinin getirdin sezon içinde sakatlansa adam yedeği yok.
abi siz ya postları okumuyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz.

fb'in kendi standardında geriye gittiğini söylüyorum. gs'dan geride demiyorum.

İşin en kötü yanıda fener-beşiktaş-trabzon kimi istediyse %80 aldı.

Bizde öyle bi durum yok adamların transfer komitesi iş bitiriyor. Rafa Silva transferi adamlar tarafından medyaya düşmesiyle bitmesi 1 saatti. İmmobile bir kaç gün sürdü.

Ndour aynı şekilde. Paulista sessiz sedasız geldi

Ndombele burger espirilerinden sonra İsmail in şarap şişesi yeni gündem olacak demek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağda tüysiklet bek
Solda alkolik
Önlerinde 2.ligden devşirme 23 milyon

3 transfere verdikleri para

44 milyon euro bonuslar ile.
Sonra Levent sen Sara'ya ve harcanan paraya çok ön yargılısın diyorlar. Elalem Ambrabat indiriyor bize 2. lig topçusu layık görüyorlar.

abi siz ya postları okumuyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz.

fb'in kendi standardında geriye gittiğini söylüyorum. gs'dan geride demiyorum.

İşte bende diyorum ki neye göre geriye gitti kardeşim ? Tadic-Fred gitti yerini mi dolduramadılar ?

Tek kayıpları Ferdi oldu oda Oosterwolde falan bi şekilde idare edicekler merkeze Amrabatı çekti güçlendi. Alternatif olarak Cenk aldı Maximin aldı bi kaç maç fayda sağlar

Sağda tüysiklet bek
Solda alkolik
Önlerinde 2.ligden devşirme 23 milyon

3 transfere verdikleri para

44 milyon euro bonuslar ile.
Abi eleştirebilirsin de sence championship küçümsenecek bir lig midir? Aradığımız profil değil desen eleştirelim tabi de burdan vurmak çok adil değil bence. Oranın en değerli 5 oyuncusundan biri idi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni transferimiz jakobs hayırlı olsun :d

1725194540511.webp

Sene sonu baskan hoca ve icardiye de yol vermeliyiz yaptigi katkilardan dolayi tesekkur edip italyaya arabistana bir yere yollamak lazim
Adamin vucudu bitmis kalite mevcut ama vucut gitmiyor

Ilk geldigi seneki icardi bir daha asla olmayacak guclu kuvvetli bir striker almak lazim

Modern futbolda falcao levandovski icardi dzeko bu tip adamlar kalmadi mobil hareketli santraforlar sart oglu sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt