Gökhan Dündar
Kırmızı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.254
- 689
- 1.733
İnşallah zorunlu opsiyon yoktur ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten kötüler ve sevilmiyorlar batırıp duruyolar 3 aydır e birde aldıklari adam bu olunca normal :dbu Jakopsun Alkol mevzusu niye bu kdr buyutuldu
Elimizde Ziyech var
Dikkat edersen orada da demişin bunları eleştirirsin bu herkesin en doğal hakkı. Kötü sezonda olabilir ama hakaret etmezsin. Eleştiri hakaret ederek mi yapılır? Hakaret etmeden eleştiri olmaz mı? Sosyal medyayı görüyorsundur türlü türlü hakaretler. Linç kültürüne dönüyor iş. Linçe uğrayan kişiler de doğruyu bulamaz sürekli daha da saçmalar.Hocan senle dalga geçsin yonetim zaten rezil ne bekleniyor anlamadim ki normal kotuyken olan gs sezonlarından biri olacak işte.
9 seneyi geçti bu forumdayim fakat son 2 sene kadar ben demiştim ben hakliydim gördünüz mü bakin diyip haklı çıkmak için bu kadar sidik yarışına girilen bir forum dönemi hatırlamıyorum. Zeytinli maç günü isyanında da haklıydı. Gol attığımız için üzülenler vardı. Daha ligin başı oysaki ve genel kanı zaten hocanın saçma oluşu ve yönetimin iş bilmez hareketleri olmasına rağmen ben hayatım boyunca Galatasaray puan kazandı diye üzülmedim. Üstüne icardi sakatlığı sonrasi bide ona eleştiriler vs hakeden oynayacak çok şükür demeler vs. Ama gör bak çok değil icardisiz ilk puan kaybında da tam tersi olacak. Eleştirmek herkesin doğal hakkı ama ana bacıya gidiyor iş. Forumda izin verilse küfürler havada uçuşur eminim. Misal tutmayan transferleri eleştirirsin bu seferde sizin abv sizin gibiler yüzünden Erden Timur kaçtı olur. Ula ne alakası var hakliya haklı haksiza haksız diyemiceksek o zaman biz piyon gibi yaşayalım.Bir de buna eleştiri kültürü diyorlar ama alakası bile yok yaptıklarının eleştiri ile yaptıkları tamamen linç kültürü.
Ziyech giderse hakkinda birkac kelam etmek isterim. Simdi oyuncumuz bir sey demeyeyim :dZaten kötüler ve sevilmiyorlar batırıp duruyolar 3 aydır e birde aldıklari adam bu olunca normal :d
Bu monaco taraftar muhabbeti ile ilgili link alabilir miyimmonaco taraftarı iğrenio heriften
jakobs denen herifi anca başkanı dursun özbek, hocası okan buruk olan bi takım 10 milyon werip alır
yeterli bi özet heis
Şurda bel altı girmeden adam akıllı eleştiri yapan 3-5 hesap kaldıkDikkat edersen orada da demişin bunları eleştirirsin bu herkesin en doğal hakkı. Kötü sezonda olabilir ama hakaret etmezsin. Eleştiri hakaret ederek mi yapılır? Hakaret etmeden eleştiri olmaz mı? Sosyal medyayı görüyorsundur türlü türlü hakaretler. Linç kültürüne dönüyor iş. Linçe uğrayan kişiler de doğruyu bulamaz sürekli daha da saçmalar.
@Emre ZeytinliHaluklar sıkıyor mu bugün
Onların sezonda kapanıyor yakında esameleri okunmaz. KolpacilarHaluklar sıkıyor mu bugün
Boş hikaye yav. Karısıyla her postunda elinde bira şişesi olan adam var takımda. Bazı insanların kültürü bira içmek.bu Jakopsun Alkol mevzusu niye bu kdr buyutuldu
Elimizde Ziyech var
Bu Haluk ve yanindaki kel Belmas terim yol ayrimindan sonra gunde 2 kere program acıp Belmas yonetimini bokluyorlardi demiHaluklar sıkıyor mu bugün
23:35’te üstadHaluklar sıkıyor mu bugün
sıkacaklarmış haluk söyledi. @Emre ZeytinliHaluklar sıkıyor mu bugün
Knk beni Alkolle arindirin.Boş hikaye yav. Karısıyla her postunda elinde bira şişesi olan adam var takımda. Bazı insanların kültürü bira içmek.
Grealish alkolü su diye tüketiyor neymiş 1-2 kere tesise alkollü gelmiş demek ki adamın sorunları vardı ve bir kişi de çıkıp derdin ne oğlum gel dememiş çocuğa, alkolik de alkolik.
Belki güzel bir ortamda arınacak herif.