Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 kereme vereceğiz denseydi şuan GSC de kaos kavga istifalar uçuşuyordu. FB kafayı yemiş bir halde

12 senedir ŞL yok, şampiyonluk yok, kupa yok, saygın bir ortam yok. Ne var? Kaos var. Mutfakta plaket vermek var. 30 gol atan oyuncusunu ıslıklamak var. Yapı kapı diye kafa ütüleyen bir zengin bebesi var.

Bu ortama oyuncu Avrupa'dan iyi oyuncu getirebilirler mi? Getiremiyorlar işte.

Kerem Övet: "Ben, İlkay Gündoğan’ın düşünülmediğini düşünmüyorum. Aksine, maaşının düşürülmeye çalışıldığını düşünüyorum. Ayrıca bugün Buchi Laba'nın 'Galatasaray, İlkay ile ilgilenmiyor' şeklindeki haberi de doğru değil." (P4 Otopark)
8 istiyormuş diyorlar.

Tum tatavalar bir yana islerine yarayacak adam ama uber paraya aliyorlar.

Top tasimasi gelismemisse gene sikinti yasayacaktir.
Über para falan değil

Maaş çok ama bonservis normal, bizim 12ye satmamız hataydı, hiç etmese 18 ederi vardı üstüne Benfica sezonu ile 20 üstü normal.

Maaşı diyorsan gitme sebebi maaş zaten, parayla satın alınabilecek bir şahısmış, kendi tercihidir bir şey diyemem.

Kerem fenerde her türlü iş yapar ama bizde yaşadıklarını orada da yaşar.

Her puan kaybı, her kayıpta top kayıplarına sövülür.

Ofansif açıdan öngörülemez bir adam olduğunu ve pozisyona girmede üst seviyede olduğunu hep söylemişimdir ama yüksek top kaybı yüzdesiyle oynamasına tahammül etmek zor.

Yine de saha özelinde her türlü iyi transfer olur en basiti geçen seneki Maximin’den, Oğuz’dan falan daha faydalı olacağı kesin.

Ha karaktersizin tekiymiş orası ayrı bir durum.
+1 her türlü en iyi oyuncuları olur ayrı konu ama kötü gününde tahammül etmesi gerçekten çok zor fenerliler de zor katlanır

Gülüp eğleniyoruz da, Nando gideceği net belli iken yerine kimse alınmadı, açıklama olarak öncelik Osi transferi dendi ki makul tamam. Peki şimdi neden bekleniyor? Sağ bek ve stoper neden bekleniyor? Bu sorunun makul cevabı var mı ki?

Über para falan değil

Maaş çok ama bonservis normal, bizim 12ye satmamız hataydı, hiç etmese 18 ederi vardı üstüne Benfica sezonu ile 20 üstü normal.

Maaşı diyorsan gitme sebebi maaş zaten, parayla satın alınabilecek bir şahısmış, kendi tercihidir bir şey diyemem.
Maas icin diyorum ya bonservis degil. Bonservis icin 20 verirlerse gene istatistigine gore makul.(Dedigin gibi biz o seviyelerde satmaliydik+ madde koymaliydik vs)

Bu isin arkasindan bir kac gundem daha cikacakta bakalim.

Bir bakmisik kiralik olarak Grealish geliyormus.

Sizce 10 numara icin oluru var mi ? Yani oluru var mi derken bizde yapar mi? Yoksa Asensio daha mi mantikli olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt