- 20 Ağustos 2009
- 16.735
- 20.247
- 2.973
Boşuna sponsor olmuşlar Hurma her türlü veriyordu zaten. Düştükleri sene iki maçta 2/1 olmuştu en basitinden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoo 10 vereceiz dense de istenmeyecekti25 kereme vereceğiz denseydi şuan GSC de kaos kavga istifalar uçuşuyordu. FB kafayı yemiş bir halde
25 kereme vereceğiz denseydi şuan GSC de kaos kavga istifalar uçuşuyordu. FB kafayı yemiş bir halde
8 istiyormuş diyorlar.Kerem Övet: "Ben, İlkay Gündoğan’ın düşünülmediğini düşünmüyorum. Aksine, maaşının düşürülmeye çalışıldığını düşünüyorum. Ayrıca bugün Buchi Laba'nın 'Galatasaray, İlkay ile ilgilenmiyor' şeklindeki haberi de doğru değil." (P4 Otopark)
10 Hadi iyi yine 25 ne yahuyoo 10 vereceiz dense de istenmeyecekti
Über para falan değilTum tatavalar bir yana islerine yarayacak adam ama uber paraya aliyorlar.
Top tasimasi gelismemisse gene sikinti yasayacaktir.
Dogruysa cok.8 istiyormuş diyorlar.
Iyi istatistik meselesi de bu mevzudan ötürü taca çıkıyor.bu arada mou keremi keser 4-5 maç sonra
portekiz mafyası baktı kereme talip yok
fbyi keklediler
bakalım olaya ne zaman uyanacaklar
mouyada vermişlerdir payını
+1 her türlü en iyi oyuncuları olur ayrı konu ama kötü gününde tahammül etmesi gerçekten çok zor fenerliler de zor katlanırKerem fenerde her türlü iş yapar ama bizde yaşadıklarını orada da yaşar.
Her puan kaybı, her kayıpta top kayıplarına sövülür.
Ofansif açıdan öngörülemez bir adam olduğunu ve pozisyona girmede üst seviyede olduğunu hep söylemişimdir ama yüksek top kaybı yüzdesiyle oynamasına tahammül etmek zor.
Yine de saha özelinde her türlü iyi transfer olur en basiti geçen seneki Maximin’den, Oğuz’dan falan daha faydalı olacağı kesin.
Ha karaktersizin tekiymiş orası ayrı bir durum.
Ak partisi zengini.Bu safi kim zenginliği nereden geliyor bi anda
2011 yazında bize ve bjkye yazıldı psgli olanıSalzburgta Nene diye oyuncu var
En sevdiğim futbolcu ismi Nenneee
Evet 100 milyon lira da onlara veriyor.Kocaelispor’unda göğüs sponsoru olacakmış heralde safiport ile
Evet 42 yaşına kadar oynadı o herif galiba2011 yazında bize ve bjkye yazıldı psgli olanı
Maas icin diyorum ya bonservis degil. Bonservis icin 20 verirlerse gene istatistigine gore makul.(Dedigin gibi biz o seviyelerde satmaliydik+ madde koymaliydik vs)Über para falan değil
Maaş çok ama bonservis normal, bizim 12ye satmamız hataydı, hiç etmese 18 ederi vardı üstüne Benfica sezonu ile 20 üstü normal.
Maaşı diyorsan gitme sebebi maaş zaten, parayla satın alınabilecek bir şahısmış, kendi tercihidir bir şey diyemem.