Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
donnarumma.gif
Hasretinle beni üryan eyledin
Beklerim yolların gel efendim gel
Gönül kuşu kalktı cevlan eyledi
Beklerim yolların Donni gеl Donni gel

Evvel ahir sensin dönmezem senden
Leyli muhabbetin çıkarmı candan
Gönül göç eyledi kevnü mekendan
Beklerim yolların Donni gеl Donni gel

arif-sa%C4%9F-ba%C4%9Flama.gif

Geçen Lazio maçı mıydı, Strasbourg maçı mıydı unuttum hangi maç, diğer hazırlık maçlar da olabilir. Oyuncu değişiklikleri falan oldu ve sahada kaleci hariç 3 tane mi ne sağ ayaklı oyuncu kalmıştı. Maç sırasında yazacaktım, gol mu oldu başka bir şey mi oldu ne maçta kaynadı yazamadım. Sadece Metehan, Torreira, bir de biri daha vardı sağ ayaklı. Apokerim, Köhn/Eren/jakobs'tan ikisi (hangi ikisi unuttum), Sara, Yunus, Zaniolo, Eyüp, Berkan falan hepsi aynı anda sahadaydı galiba. Belki 1-2 ismi karıştırmış olabilirim ama cidden kale hariç sadece 3 sağlak sayabilmiştim. Sonra birisi daha değişti 4'e mi ne çıktı sayı. Demiştim bir takımda aynı anda sahadaki solak rekorunu kırıyor olabiliriz şu an :D

Ne alaka Restes'le? Baktım solakmış. Kalecide bile solağa gidiyoruz. Terim'in de böyle sahadaki solak sayısını çok düşürmemeye çalıştığı söylenirdi bi dönem. Restes işin şakası ama Okan Hoca'da Terim'den bulaşma bir solak hayranlığı olabilir mi acep...

İtalyan medyası birbiriyle anlaşamadı. Yarın belli olur herhalde. Keşke kaleci ismi de piyasaya düşse de somutlaşsa iş.

gördünüz dimi feyenord da ki alan daraltmayı bitmeyen presi geriden oyun kurmayı ve bunları japon mapon topçularla yapıyorlar. Her şey idman abi idman Avrupalılar yamyam gibi oynuyor aynı şeyleri yaşarız UCL'de. Bizim topçuları eşek gibi çalıştırmazsak oyunu fiziği oturtmazsak tokatlayacaklar yine.

gördünüz dimi feyenord da ki alan daraltmayı bitmeyen presi geriden oyun kurmayı ve bunları japon mapon topçularla yapıyorlar. Her şey idman abi idman Avrupalılar yamyam gibi oynuyor aynı şeyleri yaşarız UCL'de. Bizim topçuları eşek gibi çalıştırmazsak oyunu fiziği oturtmazsak tokatlayacaklar yine.
ilk yarı fenaydı yav. biz de çok yaşadık aynı şeyi
ama ikinci yarıda dengeleyebildi fener. artık onlardan mı yoksa rakipten mi kaynaklandı bilmiyorum ama karşılık verebildiler.
bizim yapmamız gereken o dengeyi baştan sağlamak.

Pukim ne zaman Cimbom'da modern metodlarla antrene edilmiş bir komando ordusu izleyeceğiz tabuta girince mi

Ederson için hayvani maliyetler saçma olur bence yaw. Maaşı zaten yüksek olur tamam da bonservis olarak bonuslarla €10m yeterli olur ki o bile fazla aslında

Daha kamp için Istanbul'u bile terk edemiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt